fbpx

Dorel a lovit pe strada Oașului și a lăsat oamenii fără apă VIDEO

Un Dorel de la Kiat sau Diferit a lovit o țeavă de apă în timp ce lucra la modernizarea tramei stradale de pe bulevardul Oașului din Cluj-Napoca. Locuitorii ansamblului de blocuri de pe locul fostei fabrici Iris au stat mai bine de trei ore fără apă la robinet.

 

 

teava sparta

Culmea e că țeava spartă a inundat chiar șanțul de pe marginea drumului în care lucrau muncitorii de la Kiat și Diferit. Aceștia au chemat angajații Companiei de Apă Someș ca să golească șanțul săpat pentru turnarea fundației la prima bandă de circulație.

Lucrările la trama stradală au fost reluate la mijlocul lunii februarie și includ Calea Baciului, acolo unde va fi amenajat şi un sens giratoriu la intersecţia cu strada Corneliu Coposu şi Tudor Vladimirescu, strada Oaşului- tronsonul cuprins între strada Decebal şi Valea Chintăului, Bulevardul Muncii, de la intersecţia cu strada Oaşului până la Sinterom, respectiv de la intrarea în CUG până la strada Căpitan Grigore Ignat, dar şi pe strada Plopilor, între strada Primăverii şi Splaiul Independenţei.

„Pe durata lucrărilor se vor crea restricţii de circulaţie, dar se va asigura circulaţia pe câte o bandă pe sens ori circulaţia pe o banda cu piloţi de dirijare şi se interzice oprirea, staţionarea şi parcarea. Lucrările  vor fi semnalizate cu indicatoare rutiere. Ne cerem scuze participanţilor la trafic şi locuitorilor din zonă pentru disconfortul creat şi îi rugăm să se conformeze noilor reglementări de circulaţie”, au anunţat reprezentanţii primăriei clujene.

Lucrările vor fi efectuate de către asocierea Diferit & Kiat Group Construct. Contractul are o valoare de 53 de milioane de lei.

Comments

comentarii

Un tânăr cu o chitară și o voce de aur a făcut un show de senzație în Centrul Clujului, marți noaptea. Clujenii l-au acompaniat cu vocea.... Citește mai mult
Comitetul Patrimoniului Mondial al UNESCO a admis, marți, candidatura sitului Roşia Montană pentru a fi adăugat pe lista siturilor protejate de instituţie.... Citește mai mult
HOROSCOP 28 IULIE 2021. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.... Citește mai mult
Temperaturile caniculare au revenit în Cluj. Vezi prognoza meteo pentru cinci zile.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!