fbpx

Dorel a lovit pe strada Oașului și a lăsat oamenii fără apă VIDEO

Un Dorel de la Kiat sau Diferit a lovit o țeavă de apă în timp ce lucra la modernizarea tramei stradale de pe bulevardul Oașului din Cluj-Napoca. Locuitorii ansamblului de blocuri de pe locul fostei fabrici Iris au stat mai bine de trei ore fără apă la robinet.

 

 

teava sparta

Culmea e că țeava spartă a inundat chiar șanțul de pe marginea drumului în care lucrau muncitorii de la Kiat și Diferit. Aceștia au chemat angajații Companiei de Apă Someș ca să golească șanțul săpat pentru turnarea fundației la prima bandă de circulație.

Lucrările la trama stradală au fost reluate la mijlocul lunii februarie și includ Calea Baciului, acolo unde va fi amenajat şi un sens giratoriu la intersecţia cu strada Corneliu Coposu şi Tudor Vladimirescu, strada Oaşului- tronsonul cuprins între strada Decebal şi Valea Chintăului, Bulevardul Muncii, de la intersecţia cu strada Oaşului până la Sinterom, respectiv de la intrarea în CUG până la strada Căpitan Grigore Ignat, dar şi pe strada Plopilor, între strada Primăverii şi Splaiul Independenţei.

„Pe durata lucrărilor se vor crea restricţii de circulaţie, dar se va asigura circulaţia pe câte o bandă pe sens ori circulaţia pe o banda cu piloţi de dirijare şi se interzice oprirea, staţionarea şi parcarea. Lucrările  vor fi semnalizate cu indicatoare rutiere. Ne cerem scuze participanţilor la trafic şi locuitorilor din zonă pentru disconfortul creat şi îi rugăm să se conformeze noilor reglementări de circulaţie”, au anunţat reprezentanţii primăriei clujene.

Lucrările vor fi efectuate de către asocierea Diferit & Kiat Group Construct. Contractul are o valoare de 53 de milioane de lei.

Comments

comentarii

Arsurile la stomac sunt o formă de indigestie care apare atunci când acidul gastric se întoarce în esofag, tubul care leagă stomacul de gât. Oamenii pot să se refere la arsuri la stomac și ca reflux acid, iar boala de reflux gastroesofagian este rezultatul arsurilor la stomac frecvente și neplăcute.... Citește mai mult
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT într-un dosar de corupție cu zeci de inculpați. Primarul acuză faptul că trimiterea sa în judecată are loc chiar în momentul depunerii candidaturilor.... Citește mai mult

Lasă un răspuns