fbpx

Doi suspecți din duba de poliție lovită au cerut doctor după ce au ajuns în instanță

În cele din urmă, patru persoane din duba de poliție lovită de un autoturism au ajuns la spital. Un polițist și un persoane reținută, imediat după accident, și alți doi suspecți după ce au ajuns în instanță.

În duba de poliție implicată într-un accident în Piața Avram Iancu, lângă Palatul de Justiție, erau trei polițiști și trei suspecți propuși pentru arestare preventivă din dosarul de evaziune de 10 milioane de euro cu mașini importate. Inițial, după accident, un polițist de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și o femeie, dintre suspecți, au fost duși la Unitatea de Primire Urgențe. Ulterior, șoferul autoturismului care a lovit lateral autospeciala de poliție și pasagera din dreapta au cerut să meargă la spital.

Ceilalți doi suspecți, un bărbat și o femeiem din duba de poliție au fost conduși la sala de judecată de la Tribunal cu propunerea de arestare preventivă. În mod ciudat, în timpul ședinței de judecată, cei doi au spus că se simt rău și au cerut să fie și eu duși la spital. Astfel, pentru moment, au scăpat de arestarea preventivă. În funcție de ce vor constata medicii, anchetatorii vor reveni sau nu cu propunerea de arestare în zilele următoare.

Amintim că în jurul orei 13, o dubă de poliție a fost lovită de un autoturism în intersecția de lângă Palatul de Justiție și proiectată într-un stâlp Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci, autospeciala avea semnalele acustice și luminoase pornite.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina