fbpx
Acasă » ȘTIRI » Doi scandalagii dintr-un sat din Cluj au încercat să fugă din sediul poliției și i-au înjurat pe polițiști

Doi scandalagii dintr-un sat din Cluj au încercat să fugă din sediul poliției și i-au înjurat pe polițiști

Doi bărbați care au făcut scandal în satul Mera din Cluj au încercat să fugă din sediul Poliției Rurale Baciu și i-au înjurat pe polițiști.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Baciu au reținut doi bărbați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.  Unul dintre aceștia este cercetat și pentru comiterea faptei de ultraj, după ce a adresat injurii organelor de poliție.

”La data de 27 august a.c, în jurul orei 16:45, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Mera, într-un local public, două persoane fac scandal.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele două persoane ar fi distrus ușa de acces în bar, ar fi spart sticle și pahare, cauzând un prejudiciu de circa 1000 de lei. De asemenea, ar fi lovit doi bărbați.

Cei doi agresori au fost prinși și conduși la sediul unității de poliție, unde au refuzat să se supună măsurilor procedurale și au încercat să părăsească sediul poliției, impunându-se imobilizarea și încătușarea acestora. În acest context, organelor de poliție le-au fost adresate cuvinte și expresii jignitoare.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

În urma probatoriului administrat, cei doi bărbați, de 21 și 23 de ani, din județele Sălaj și Cluj, au fost reținuți pentru 24 de ore.

În cursul zilei de azi, reprezentanții parchetului au dispus măsura controlului judiciar față de cei doi.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina