fbpx

Doi câini au păzit trupul neînsuflețit al unui cioban, până la venirea echipajelor

Un cioban în vârstă de 65 de ani, din comuna Cornești, județul Cluj, a fost dat dispărut luni, iar ca urmare a căutării întreprinse de proprietarul oilor împreună cu alte persoane, acesta a fost găsit decedat, după 15 ore de căutări.

Lângă trupul neînsuflețit al ciobanului au fost găsiți cei doi câini crescuți de mici de către cioban, câini care își păzeau stăpânul.

La fata locului, pe lângă polițiști, au fost trimiși și medicii de pe ambulanță, dar nu s-a mai putut face nimic pentru barbat. Echipajele de intervenție s-au apropiat destul de greu de persoana decedată deoarece cei doi câini nu lăsau pe nimeni să se apropie, relatează Dejeanul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj în vederea efectuării necropsiei.

În lipsa pazei celor doi câini, cadavrul ar fi putut să fie devorat de animalele sălbatice din zona izolată în care a fost găsit acesta.

Comments

comentarii

31.000 de soldaţi ucraineni au fost ucişi în cei doi ani de la declanşarea invaziei ruse, potrivit președintelui Volodimir Zelenski.... Citește mai mult
Universitatea Cluj nu a reușit să marcheze niciun gol în meciul contra Sepsi OSK, în etapa cu numărul 27 din Superligă.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!