Radu Capalneanu la inaugurarea Centrului Medical Cardioteam

Directorul medical de la Institutul Inimii, declarat incompatibil

Agentia Nationala de Integritate sustine ca Radu Capalneanu, directorul medical al Institutului Inimii, se afla in incompatibilitate pe motiv că este administrator la două firme.

“Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul lui CĂPÂLNEANU RADU, Șeful Secției de Terapie Intensivă Coronariană și Cardiologie Intervențională din cadrul Institutului Inimii Nicolae Stăncioiu Cluj-Napoca, Clinica de Cardiologie, și Director medical al institutului, întrucât, începând cu data de 22 octombrie 2007, exercită, simutan cu aceste funcții, și funcția de administrator la două societăți comerciale.

Astfel, RADU Căpâlneanu  a încălcat dispozițiile art. 180, alin. (1), lit. b) din Legea nr. 95/2006, potrivit cărora „funcția de director medical, respectiv șef de secție este incompatibilă cu […] exercitarea oricărei activități sau oricărei alte funcții de manager, inclusiv cele neremunerate.”, se arată în comunicatul ANI.

Radu Căpâlneanu a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază: de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

EXTRAS DIN MONITORUL OFICIAL DIN 26 MAI 2011

cardio team plus
Radu Capalneanu spune că așteaptă să primească oficial, în scris, hotărârea ANI pentru a o contesta. Acesta nu a negat că este administrator la firmă, dar a spus că nu îndeplinește funcția de manager.

Comments

comentarii

Vreme capricioasă, cu temperaturi maxime de 34-36 de grade în sudul țării, dar și cu înnorări persistente, averse cu caracter torențial și vijelii în restul teritoriului.... Citește mai mult
O explozie hidrotermală impresionantă a avut loc în celebrul Parc Național Yellowstone din Statele Unite. Incidentul s-a produs în zona Biscuit Basin.... Citește mai mult

Lasă un răspuns