fbpx
David Ciceo

Directorul Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo, reales președinte al Asociației Aeroporturilor din România

Directorul general al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a fost reales președinte al Asociației Aeroporturilor din România.

În cadrul ședinței Adunării Generale a Asociației Aeroporturilor din România, David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj a fost reales în funcția de președinte al acestei asociații.

Realegerea lui David Ciceo reprezintă o recunoaștere a activității pe care acesta o desfășoară în cadrul aviației civile atât pe plan național, cât și internațional, dar și a rezultatelor obținute prin dezvoltarea aeroportului clujean.

Totodată, cu ocazia Adunării Generale a membrilor Asociației Aeroporturilor din România s-au stabilit direcții importante în privința dezvoltării aeroporturilor, colaborării cu Ministerul Transporturilor, consiliile județene și celelalte instituții ale statului cu rol semnificativ în industria aviației civile.

În perioada 28-30 octombrie 2015 se desfășoară la Sinaia cea de-a 23-a Conferință și Adunare Generală a Asociației Aeroporturilor din România. Evenimentul este cea mai importantă manifestare de acest gen din sectorul aviației civile naționale. Lucrările conferinței au fost special concepute pentru a prezenta și dezbate bune practici și strategii pentru o dezvoltare durabilă a transportului aerian din România.

Conferinţa reuneşte reprezentanți ai Ministerului Transporturilor, ai Consiliilor Județene, ai Autorităţii Aeronautice Civile Române, ai Poliţiei Române, ai Poliției de Frontieră și ai Serviciului Român de Informaţii. Împreună cu aceștia, directori ai aeroporturilor din ţară și ai companiilor aeriene, precum și agenţi economici din România şi străinătate, cu activitate în domeniul aeroportuar vor purta discuții pe teme de actualitate din industria transportului aerian.

 

Comments

comentarii

Viceprimarul Dan Tarcea a vorbit, marți, despre proiectul care prevede realizarea metroului de la Cluj, precizând că acesta este unul care „are maturitate”, fiind cuprins în PNRR.... Citește mai mult
HOROSCOP 4 august 2021. Află ce zodie va primi o sumă mare de bani și ce nativ este arogant cu persoanele din jur.... Citește mai mult
Divizia 4 Infanterie „Gemina” sărbătorește 105 ani de istorie și tradiție militară.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!