Acasă » EXAMENE-CONCURSURI » Dezastru pentru cinci candidați de la examenul pentru magistratură. S-au ”înecat” ca țiganul la mal

Dezastru pentru cinci candidați de la examenul pentru magistratură. S-au ”înecat” ca țiganul la mal

Dezastru pentru cinci candidați de la examenul pentru magistratură. Aceștia s-au ”înecat” ca țiganul la mal și nu au trecut de testarea psihologică care se face după cele două etape ale concursului de admitere.

Institutul Național al Magistraturii a publicat, astăzi, lista cu rezultatele obținute la testarea psihologică de către candidații declarați admiși după cele două etape ale concursului de admitere directă în magistratură, concurs dedicat celor care au minim 5 ani în alte profesii juridice.

După ce au trecut cu brio de testul de cunoștințe juridice, de testul de raționament logic și de temutul interviu, patru candidați au fost respinși la testarea psihologică și unul s-a retras. Încă nu se știe numele lor, deoarece pe lista publicată de INM sunt doar coduri ale candidaților.

Cei nemulțumiți pot depune contestații în termen de 48 de ore de la afișarea rezultatelor.

Prin urmare, nici în acest an nu se ocupă locurile scoase la concurs, care inițial au fost 105, iar apoi s-a anunțat o suplimentare cu 49. În urma testării psihologice, au rămas 101 candidați care pot ocupa posturile de judecător și procuror puse la bătaie pentru această sesiune de admitere directă în magistratură.

Citește și

O polițistă, o consilieră juridică cu soț politician, două avocate și o juristă din Cluj intră în magistratură

Comments

comentarii

Lasă un răspuns