fbpx

Declarația de avere a președintelui CJ Cluj, Alin Tișe, post divorț și partaj. Și-a tras un bolid și a devenit patron

Cu o mică întârziere, a fost publicată pe site-ul Consiliului Județean Cluj declarația de avere pe 2018 a președintelui Alin Tișe (PNL), care vine la scurt timp după divorț. Așa cum îi stă bine unui proaspăt burlac, Tișe și-a tras un bolid Mercedes-Benz și a devenit patron la trei societăți imobiliare!

În noua declarație de avere observăm că, în urma partajului, Alin Tișe a rămas cu  134 de mp din casă și cu 2/3 din terenul aferent de 870 mp. La capitolul bunuri mobile, președintele CJ Cluj și-a vândut vechea mașină VW Passat din 2002 cu 7.500 de lei și a achiziționat pe firmă un Mercedes-Benz GLE model 2017, ce costă cam 60.000 de euro.

Mercedes Benz GLE – foto cu titlu de prezentare

Amintim că fosta soție, notarul public Camelia Tișe, conduce de ceva vreme tot o mașină 4 x 4 Porsche Cayenne.

Declarații de avere

În calitate de președinte al Consiliului Județean, Tișe a avut un venit pe anul 2017 de puțin peste 100.000 lei.

Descarcă aici declarația de avere 2018.

Tot în urma înțelegerii de la divorț, care a avut loc în fața unui notar și în cadrul căruia președintele CJ a fost reprezentat de avocatul Mihai Lăpușan, Camelia Tișe i-a cesionat lui Alin Tișe 9 părți sociale din societatea Central Business Plaza SRL. Până recent, asociații firmei au fost doar Camelia Tișe și Bogdan Tișe, fratele președintelui CJ. Acesta din urmă i-a cesionat, la rândul lui, o parte socială și, în plus, a avut loc o majorare de capital prin aportul lui Alin Tișe. Astfel că acum capitalul social se împarte astfel:  Alin Tișe – 52,38% și Camelia Tișe – 47,62 %.

Central Business Plaza, firma care a ridicat un turn cu birouri și locuințe în Piața Mihai Viteazu (foto), a avut în 2017 o cifră de afaceri de 8.398.805 lei și profit net de 4.489.739 lei.

Președintele Consiliului Județean a înființat în aprilie două firme tot cu activitate în zona imobiliară: Central Investment Plaza și 2 TS Properties. În prima, Alin Tișe este unic asociat, iar în a doua este împreună cu fratele lui.

Toate cele trei societăți apar în noua declarație de interese a lui Tișe, care este și avocat suspendat.

Mai jos aveți o comparație între declarațiile de interese din 2017 și 2018.

 

Comments

comentarii

Un accident rutier a avut loc, vineri, pe strada Aurel Suciu, din municipiul Cluj-Napoca. În accident au fost implicate o motocicletă și o mașină.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!