fbpx

Decizie definitivă: Profesoara jignită pe Facebook de elev rămâne cu daunele de 500 de lei

Profesoara care și-a dat în judecată un elev și pe părinții acestuia din cauza unei postări de pe pe Facebook a rămas cu sentința de 500 de lei daune morale, în timp ce ea ceruse 10.000 și publicarea de scuze publice într-un ziar.

Tribunalul Botoșani a pronunțat decizia definitivă în cazul dirigintei care s-a judecat cu un elev și părinții acestuia. Soluția pe scurt: ”Respinge, ca nefondat, apelul declarat de reclamanta Pasalica Ana, împotriva sentintei civile nr.6466 din 19.06.2015 a Judecatoriei Botosani pe care o pastreaza. Definitiva. Pronuntata în sedinta publica din 7 martie 2016.”

Astfel, a rămas definitivă sentința Judecătoriei Botoșani, prin care a fost apreciat prejudiciul moral la valoarea de 500 de lei. Motivarea sentinței o puteți citi AICI. 

Diriginta unui elev de clasa a XI-a i-a dat în judecată pe acesta și pe părinții lui pe motiv că minorul a scris pe Facebook ”un bel vaffanculo” după ce a primit o notă mică, iar profesoara ar fi ajuns astfel ținta unor ironii din partea elevilor din școală.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina