fbpx
Acasă » DIVERSE » Dacia Felix Cluj joacă azi primul meci la campionatul mondial de fotbal pentru avocați Mundiavocat 2018

Dacia Felix Cluj joacă azi primul meci la campionatul mondial de fotbal pentru avocați Mundiavocat 2018

Echipa Dacia Felix din Cluj, condusă de avocatul Călin Budișan, joacă azi primul meci la campionatul mondial de fotbal pentru avocați Mundiavocat 2018.

Ediția din acest, a 19-a, a campionatului de fotbal pentru avocați se desfășoară în perioada 4 -13 mai la Cambrils, Spania.

La extragerea ce a avut loc în 4 mai, Dacia Felix a picat în grupa B cu echipele Lomas de Zamora din Argentina, FC Barreau de Liege din Belgia și Ls Aigles de Bones din Algeria.

Primul meci al clujenilor va avea loc, astăzi, de la ora 18.30 (ora Spaniei), în compania celor din Algeria.

Lotul Dacia Felix este format din: Călin Budișan (căpitan), MihaiMaris, Laurențiu Văidean, Mădălin Pusca, Răzvan Adrian Trușcă, Adrian Trușcă, Mirel Toader, Flaviu Săseac, Ciprian Roman, Bogdan Oane, Tudor Nuț, Emil Mandroc, Mihai Frătean, Paul Dîrjan, Bogdan Călin Csalai, Alexandru Corpodean și Simion Bran.

Ca un amănunt picat, Budișan a dat pe o stradă din Cambrils de… Budișan. Adică de versiunea lui din plastic. Organizatoriii au pus o alee câte un jucător de la fiecare echipă.

Amintim că la ediția din 2016 clujenii au jucat finala, pe care au pierdut-o dramatic. Puteți vedea imagini AICI

Citește și

Avocatul Călin Budișan, dublu vicecampion mondial la fotbal, retrăiește finala Mundiavocat 2016

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns