fbpx

Curtea de Apel Cluj o ține în arest preventiv pe fosta grefieră de 62 de ani

Un judecător de cameră preliminară de la Curtea de Apel Cluj a respins contestația fostei grefiere de la Tribunalul Bistrița Năsăud împotriva măsurii arestului preventiv.

Femeia în vârstă de 62 de ani, trimisă recent în judecată de DNA Cluj pentru trafic de influență, se află după gratii din 2 martie.

După trimiterea dosarului la instanță, un judecător de cameră preliminară de la Tribunalul Cluj a constatat legalitatea si temeinicia masurii arestarii preventive luata fata de inculpată, actualmente în Arestul IPJ Cluj, masura pe care a menținut-o. De asemenea, judecătorul a respins cererea de înlocuire a masurii arestului preventiv cu masura arestului la domiciliu sau a controlului judiciar.

Inculpata a atacat încheierea cu contestație, care s-a judecat la Curte. Soluția judecătorului de la Curtea de Apel Cluj a fost: ”În baza art 203 alin 5, art 205 C.pr.pen respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpata Feher Veronica împotriva Încheierii penale nr 217/C din 18 aprilie 2017 a Tribunalului Cluj pronunţată în dosar nr 3200/117/2017/a11 În baza art.272 Cprpen stabileşte în favoarea Baroului Cluj suma de 130 lei, onorariu apărător din oficiu, ce se va plăti din FMJ pentru av Matei Carmen Rodica În baza art.275 alin,2 Cprpen obligă inculpata contestatoare să plătească 200 lei, cheltuieli judiciare către stat.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns