fbpx

Cristina Ich, despre un polițist care a amendat-o: ”un puști, un cordit….îmi venea să-i sparg capul!”

Cristina Ich, celebra influencer-iță cu aproape 800.000 de urmăritori, a fost amendată pentru că ținea telefonu în mână la volan, după care a refulat într-un video pe Instagram despre polițist: ”un puști, un cordit, un tupeu pe capul lui, ceva ce n-am văzut. Efectiv, îmi venea să-i sparg capul”

Vedeta de pe Instagram recunoaște că agentul a oprit-o pentru că avea telefonul în mână, dar se scuză că se uita pe Waze pentru că nu știa cum să ajungă pe o stradă unde avea treabă.

Băi câtă nesimțire, frate! Că te uiți la Waze. Zic: unde vrei să pun Waze-ul? Îl aveam în mână. Bă omule, înțeleg că vrem să-mi dai amendă, ok, ia-mi și puncte, ia-mi zece puncte, nu șase. Mi-a zis: Ți-am dat nouă!. Da dă-mi câte vrei tu! Bă, un puști, un cordit, un tupeu pe capul lui ceva ce n-am văzut! Efectiv îmi venea să-i sparg capul!

Trebuia să ajung urgent undeva, că nu știam strada. Am semnat. De nervi, i-am făcut o semnătură. Mi-a zis: Îți fac alt proces verbal! Da pentru ce? Nu te-am jignit, nu ți-am zis nimic! Pentru ce îmi faci tu alt proces verbal?! Am început să țip! Semnez cum vreau eu! Ăstuia trebuia să-i fac reclamație. Cum s-a comportat, credeți-mă, ați fi făcut criză de nervi. (…)

Atâta profită… Doamne, cât m-am abținut să nu-l înjur! Aia nu e Poliție! Sunt frustrați, credeți-mă. Se numește frustrare, altfel nu-mi explic.  (..) Te și umilesc, se simt cu putere, fac abuz de putere. Punctele sunt după cum vrea el, să știți. Nu e după lege, acest nesimțit agent, că nu pot să-i zic altcumva, Băniță Bogdan. M-a văzut cu telefonul în mână, putea să întrebe: ați pățit ceva? Nu vorbeam la telefon, chiar era pe Waze și n-am unde să-l pun. Bă da tupeu, dacă ați fi auzit cum a vorbit cu mine!” a povestit în lacrimi Cristina Ich.

Ceea ce poate nu știe aceasta este că din august 2019, s-a interzis folosirea telefonului în orice mod la volan, asta după ce tot felul de tembeli au produs accidente din cauză că dădeau live-uri de la volan.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns