fbpx
Locuința în care a avut loc crima

Criminalul român care și-a omorât soția cu ciocanul,,din compasiune” a fost audiat prin videoconferință

Criminalul a declarat că și-a omorât soția invalidă pentru că nu se mai putea ocupa de nevoile ei.

Bărbatul român în vârstă de 53 de ani care locuia cu soția sa invalidă în localitatea spaniolă Jerez a decis să își curme zilele, suferind de mai mult timp de depresie. Înainte de a trece la fapte, în cursul zilei de 10 septembrie 2020, acesta a decis să își omoare și soția prin aplicarea unor lovituri de ciocan la nivelul capului.

Judecătorul de instrucție a procedat la audierea acestuia prin videoconferință, iar bărbatul a răspuns întrebărilor puse de către judecător, procuror și avocatul său, confirmând declarațiile de recunoaștere a faptei date în fața agenților de poliție. În timpul videoconferinței, bărbatul s-a aflat la sediul Poliției Naționale din Jerez.

După audiere s-a dispus depunerea bărbatului în închisoare provizorie unde va rămâne până la judecarea cauzei.

Organele judiciare au catalogat fapta românului ca fiind tipică ,,crimelor din compasine.”

Corpul soției decedate se află încă la Institutul de Medicină Legală din Cadiz, de unde va fi preluat de către autoritățile locale din Jerez, în lipsa oricăror rude care să se ocupe de înmormântarea femeii ucise.

Detaliile cazului a fost relatat pe larg de presa iberică locală, diariodejerez.es.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina