fbpx
Adela Mîrza

Coordonator M10 Cluj: ”Vrem candidați care să nu fie dimineața la serviciu și după-masa la DNA”

Coordonatorul filialei Cluj al noului partid M10, Adela Mîrza, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă că partidul va avea candidați la Primăria Cluj-Napoca, Consiliul Local și Consiliul Județean, care ”să știe să scrie și să citească și să nu fie dimineața la serviciu și după-masa la DNA”

Membrii din toată țara ai noului partid M10 al fostului ministru al Justiției, europarlamentarul Monica Macovei, se întrunesc astăzi la Cluj, alături de liderul formațiunii.

 

Filiala clujeană are 400 de membri si 4.000 simpatizanți. ”Ne bazăm pe cei 25.000 de votanți pe care i-au acordat votul Monicăi Macovei la alegerile prezidențiale la Cluj. Sunt membri și tineri și în vârstă, cu CV-uri impecabile. Partidul are o comisie de integritate, o sită deasă. Nu oricine poate să intre. Odată respins, nu se mai întoarce decizia”,  a spus coordonatorul M10 Cluj, Adela Mîrza, in varstă de 38 de ani, specialist marketing la Tetarom SA.

Aceasta a precizat că se pregătesc de alegerile locale de anul viitor: ”La Cluj ne orientăm spre societatea civilă, oameni cu studii. Vrem să creionăm candidați așa cum gândește orașul, nu cum gândesc unii din birouri din pix. Măcar să știe să scrie și să citească, nu să fie dimineața la serviciu și după-masa la DNA. Clujul stă rușinos din acest punct de vedere. ”, a declara Adela Mîrza.

M10 are filiale la Campia, Huedin și urmează Țara Moților și Gherla.

m10 si macovei cluj
M10 Cluj și Monica Macovei

În urma unui studiu făcut în stradă, cei din M10 au cules de la clujeni probleme cu privire la: lipsa finanțării, administrația locală, spații verzi, trafic și transport în comun, curățenie și medu.

Cei din M10 spun că se bazează mult pe stradă și pe mediul online. ”Tragedia de la Colectiv a arătat că corupția ucide. A apărut fenomenul ”strada”, fără de care Guvernul Ponta era încă în funcție. ”, a spus Monica Macovei.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns