fbpx

Conducerea Aeroportului Cluj a contestat în instanță numirea celor trei ”crai” din Consiliul de Administrație

Directorul general al Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo, a anunțat, astăzi, într-o conferință de presă că a contestat în instanță numirea în Consiliu de Administrație a celor trei împotriva cărora protestează angajații: Valentin Grigoriu, Daniel Persu și Diana Rădulescu.

”Am contestat în instanță cei trei membri din CA și avem termen pe 29 mai la Tribunalul Cluj”, a spus directorul general David Ciceo.

Amintim că cei trei contestați au fost numiți prin hotărârea Consiliului Județean nr.33/2019, împotriva căreia au ieșit în stradă angajații din sindicatul aeroportului.

“Hotărârea de Consiliu Județean nu respectă principiile OUG 109, adoptată pentru a selecta administratori cu experiență, pentru a selecta persoane cu experiență care să îmbunătățească activitatea regiilor de stat. Trebuie să aibă experiență în domeniul aeroportuar, iar domnul Persu Daniel nu are experiență, nu a fost administrator la nicio firmă, deci numirea lui e nelegală. Domnul Valentin Grigoriu e administrator la un coafor aflat în faliment. Ei au refuzat total dialogul cu aeroportul. Avem o suspiciune reală că în CV-ul domnului Grigoriu sunt niște informații nereale, drept pentru care am solicitat informații. Dânsul a cerut din start reduceri de personal”, a declarat David Ciceo, în cadrul  conferinței extraordinare de presă, la care au participat toți directorii din aeroport.

Acesta a precizat că va fi contestată hotărârea CA din 13 mai, prin care Valentin Grigoriu a fost ales președinte.  ”La ședința CA de ieri a fost ales nelegal președinte CA Grigoriu Valentind deoarece nu era cvorum. Vom contesta. Cine l-a găsit pe Grigoriu care în 2005 a fost trei luni director la Băneasca, are 67 de ani, are firmă cu 2 angajați și a administrat un coafor aflat în faliment. Nici nu cunoaște termenii aeroportuari, El nu știa că pe aeroport sunt avioane și aeronave, el vorbește de nave și bretele.”, a spus Ciceo.

Potrivit acestuia, de ce pe site-ul Aeroportului lipsește declarația de avere a avocatei Diana Rădulescu pe motiv că aceasta nu ar fi respectat legea și nu a depus-o.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns