fbpx

CLUJUST, record propriu de trafic

După cinci luni de la înființare, CLUJUST.ro a avut ieri un număr record de vizitatori unici/zi – aproape 6.500. Numărul total de vizite a fost de peste 6.800, iar vârful zilei s-a înregistrat la ora 9 când au fost pe site 752 de oameni.

Le mulțumesc fanilor CLUJUST de pe Facebook care au distribuit povestea de succes a clujencei care a intrat prima la Institutul Național al Magistraturii în toate colțurile țării, dar și pentru interesul arătat față de celelalte subiecte din Justiție.

Cu această ocazie, mulțumesc și susținătorilor de pe www.crestemidei.ro, care au ajutat ca acest proiect să meargă mai departe. Vă voi contacta pentru recompense.

Nu în ultimul rând, le mulțumesc celor din sistemul judiciar care au încredere într-un proiect inovator de presă în domeniul Justiției din Cluj.

Voi, cititorii CLUJUST, ați arătat că mai există interes pentru presă de calitate, pentru informație pură, fără exagerări de dragul traficului.

(Alin Golban – administrator CLUJUST.ro)

record clujust 14 oct 2014

 

Comments

comentarii

Două grupuri de cetăţeni români, ale căror curse aeriene au fost anulate, sunt blocate pe Aeroportul Internaţional Dubai, în contextul fenomenelor meteorologice extreme care afectează teritoriul Emiratelor Arabe Unite.... Citește mai mult
La Iulius Mall Cluj vei avea parte de un weekend în care poți să te întorci pe tărâmul copilăriei și să redescoperi magia lucrurilor simple.... Citește mai mult

Lasă un răspuns