Cluburile și puburile din Cluj care au contestat sancțiunile de la Primărie au pierdut pe linie

Cluburile și puburile din Cluj care au contestat la Judecătoria Cluj-Napoca sancțiunile primite de la Poliția Locală a Primăriei, în 2015, au pierdut procesele sau sunt în curs de judecată.

submarine

BOROKO NEXT SRL –  clubul Submarine din Piata Unirii nr. 2  are o plângere contravențională.

Soluția pe scurt: ”Respinge plangerea formulata de petenta SC BOROKO NEXT SRL, impotriva procesului-verbal de contraventie seria PL nr.0040925 intocmit in data de 29 mai 2015 de intimatul MUNICIPIUL CLUJ-NAPOCA-DIRECTIA GENERALA POLITIA LOCALA, si a sanctiunilor aplicate, pe care il mentine in totalitate. Cu drept de apel in termen de 30 zile de la comunicare. Calea de atac exercitata si motivele invocate se inregistreaza la Judecatoria Cluj-Napoca. Pronuntata in sedinta publica din 16 septembrie 2015.”

Societatea a depus apel, care se va judeca la Tribunal la secția mixtă de contencios administrativ și fiscal.

janis bcj

 

NEMIRA PUB SRL – Janis din Piata Unirii nr. 19 are depuse trei plângeri contravenționale anul acesta.

Într-un dosar s-a dat sendința: ”Respinge ca neîntemeiată plângerea contravenţională formulată de petenta S.C. N.P. S.R.L. în contradictoriu cu intimatul MUNICIPIUL C.N.- DIRECŢIA POLIŢIA LOCALĂ – SERVICIUL INSPECŢIE COMERCIALĂ împotriva procesului verbal seria PL nr. 0040923 din data de 21.05.2015. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea pentru exercitarea căii de atac urmând a fi depusă la Judecătoria Cluj Napoca. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 05.10.2015.”

Celelalte două dosare urmează să fie judecate.

JUNOV PUB SRL – tot Janis din Piata Unirii nr. 19  are două plângeri

Într-un proces, instanța a emis solutia: ”Anulează cererea. Document: 8453/2015  27.08.2015”, iar în celălalt urmează judecata.

ROLKA BAR SRL – pubul Casa Tauffer de pe  Strada Sextil Puşcariu nr. 1/2A  are două plângeri depuse la Judecătorie

Una este nesoluționată încăm iar cealaltă a fost anulată în 5 octombrie 2015

ARMIN GAMA SRL – clubul My Way din Piata Unirii nr. 21 are trei plângeri contravenționale pe 2015, una contra Primăriei și două contra ANAF

Cea împotriva primăriei a fost soluționată: ”Respinge plangerea formulata impotriva procesului-verbal de contraventie seria PL nr.0032283 intocmit in data de 10 octombrie 2014 de intimatul MUNICIPIUL CLUJ-NAPOCA-DIRECTIA POLITIA LOCALA, si a sanctiunilor aplicate, pe care le mentine in totalitate. Cu drept de apel in termen de 30 zile de la comunicare. Calea de atac exercitata si motivele invocate se inregistreaza la Judecatoria Cluj-Napoca. Pronuntata in sedinta publica din 4 martie 2015.”

În ce privește cele două dosare cu ANAF, într-unul soluția s-a dat în 8 octombrie: Respinge plângerea. Al doilea are termen în 17 noiembrie

che guevara

CHE GUEVARA SOCIAL CLUB SRL – pubul Che Guevara din Piata Unirii nr. 10 are nu mai puțin de patru plângeri contravenționale, două împotriva Direcției Poliția Locală, una cu Direcția Inspecție și Control din Primărie și una împotriva unei sancțiuni de la Direcția Sanitar Veterinară. Niciunul dintre dosare nu are încă o sentință.

JUNKYARD PUB SRL-D – pubul Junkyard deschis nu demult pe strada St. O. Iosif nr. 4  are înregistrată o plângere, încă nesoluționată.

diesel cluj

CLUB FLASH SRL – Clubul Diesel din Piata Unirii nr. 17  are o plângere înregisrată în 22 octombrie. Nu are încă termen de judecată.

Amenzile Direcției Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca sunt aplicate în baza Ordonanței de Guvern 99/2000 pentru lipsa acordului de funcționare și a aprobării de orar eliberate de Primărie și variază între 400 și 2.000 de lei.

 

Comments

comentarii

Vreme capricioasă, cu temperaturi maxime de 34-36 de grade în sudul țării, dar și cu înnorări persistente, averse cu caracter torențial și vijelii în restul teritoriului.... Citește mai mult
O explozie hidrotermală impresionantă a avut loc în celebrul Parc Național Yellowstone din Statele Unite. Incidentul s-a produs în zona Biscuit Basin.... Citește mai mult

Lasă un răspuns