Acasă » STUDENT LA DREPT » Cine sunt câștigătorii Balului Bobocilor de la Fac. de Drept ”Dimitrie Cantemir”. Verdict: O apariție criminală

Cine sunt câștigătorii Balului Bobocilor de la Fac. de Drept ”Dimitrie Cantemir”. Verdict: O apariție criminală

Juriul Balului Bobocilor de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca a dat verdicul, în seara de 20 noiembrie: Bobocii Alexandra Lungu și Ciprian Simota au avut o apariție criminală și au câștigat un voucher de 5.000 de lei la un magazin de  lux de rochii și costume.

Cinci perechi de tineri au participat la Balul Bobocilor, iar juriul a fost format din doi profesori – Corina Buzdugan și Horea Crișan și trei studenți, șefi de an – Cătălin Moloce, Simion Trifan și Codruța Boncean.

Juriul

Balul organizat de Asociația Justitia Nihil Expetit Praemii (AJNEP) Cluj-Napoca alături de studenții anului IV a fost prezentat de Adina Ciobra și Bogdan Someșan.

 

Concursul a avut patru probe. Prima a constat in prezentarea fiecarui participant, fiecare interpretand cate o profesie juridica. A doua probă a fost cea de dans și a fost imparțită in două: în prima parte s-a dansat un vals interpretat in comun, iar in a doua parte fiecare perechile au dansat pe stilurile caracteristice

A treia proba a fost cea de talent, iar a patra proba a fost cea surpriza denumita “examen la disciplina dreptul la zambet”. Fiecare a extras cate un biletel si au fost anumite intrebari capcana.

Între probe, a cântat tânăra interpretă Ioana Moldovan.

Prezentatorii Adina Ciobra și Bogdan Someșan, alături de cântăreața Ioana Moldovan

În urma jurizării, Miss și Mister Boboc ai Facultatea de Drept Cluj Napoca din cadru Universității Creștine ”Dimitrie Cantemir” București au fost desemnați Alexandra Lungu si Ciprian Simota. Aceștia au primit un voucher în valoare de 5.000 de lei pentru a-și alege ținute de la salonul Legendary.

Atmosfera a fost întreținută de doi DJ care au mixat la Untold si Electric Castle: Dj Panda si IV-InS și de către Voltaj Academy, formatie din care face parte și fiul decanului facultății, bateristul Mircea Georoceanu. Balul s-a încheiat cu concertul lui Liviu Teodorescu, fost finalist la Vocea României.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina