fbpx
Palatul de Justiție Cluj

Ce judecători și procurori din Cluj au promovat în grad sau efectiv la instanțe și parchete superioare

Zeci de judecători și procurori din Cluj au promovat în grad sau efectiv la instanțe și parchete superioare ca urmare a concursului din 26 noiembrie, ale cărui rezultate s-au afișat în 20 decembrie. Printre cei care promovează efectiv sunt vicepreședintele Tribunalului Cluj, Georgiana-Rodica Fărcaș-Hîngan, și procuroarea Anca Lazăr, fiica procurorului general al României, Augustin Lazăr. Între cei admiși la concursul de promovare în grad sunt prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Cluj-Napoca, Ion Dragoș Gheorghe, președintele Tribunalului Cluj, Sorina Seleșiu, președintele secției civile de la Judecătoria Cluj-Napoca, Oana Daradics.

Magistrații care au participat la concurs au avut de susținut un test teoretic și unul practic dintre materie de concurs aleasă de ei (drept penal, civil, financiar-fiscal, administrativ, muncii etc) .

La Parchetul Curții de Apel Cluj au promovat efectiv Anca Augusta Lazăr de la Parchetul Judecătoriei Cluj Napoca, cu nota finală 9,20, și Sanda Daria Varga de la Parchetul din Dej, cu nota finală 8,425.  Procurorul George Ion Pop dela PJ Cluj Napoca a promovat la Parchetul Tribunalului Satu Mare, cu 9,425.

Mai mulți procurori au promovat pe loc, adică în grad. În ordinea descrescătoare a notelor finale, Ionel Ududec (9,90), Lăcrămioare Mane (9,75), Laura Adina Mihai (9,575), Georgiana Sarca-Delea (9,575), Mirel Aurelian Toader (9,525), Diana Maria Horge (9,25), Ion Dragoș Gheorghe (9), Alexandru Horșia, Mihai Dorin Birtoc, Mihaela Oana Șimon, Pavel Fadei, Marius Călin Pantea, Florin Cristian Panțiru, Peczi Anamaria Mărginean, Szende Zenko Kozma-Bartok, toți de la Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca, au promovat în grad de Parchet de Tribunal.

Procurorii Valentin Panțuru și Erika Renyi de la Parchetul Tribunalului Cluj au promovat pe loc în grad de Parchet de Curte de Apel.

Toți procurorii au avut ca meterie de concurs drept penal.

Printre judecătorii admişi la concursul de promovare efectivă sunt: Corina Mihaela Șiman de la Tribunalul Sălaj, care se va muta la Curtea de Apel Cluj Secţia a IV-a pentru litigii de muncă. Aceasta a susținut concursul din dreptul muncii, având nota finală 9,25. Anca-Maria Rad de la Judecătoria Brașov a avansat la Tribunalul Cluj – Secţia mixtă de contencios, susținând testele din drept administrativ (nota finală 9,90).

Vicepreședintele Tribunalului Cluj, Georgiana-Rodica Fărcaș-Hîngan, a promovat efectiv la Curtea de Apel Alba Iulia – Secţia penală, susținând concursul din drept penal, cu nota finală 7,725.

Dintre judecătorii admişi la concursul de promovare pe loc, Iuliana-Cristina Velniciuc-Ciuparcă de la Judecătoria Cluj-Napoca a avut nota maximă 10. Aceata a ales materia de concurs drept administrativ și a primit grad de Curte de Apel.

Șefa secției civile de la Judecătoria Cluj-Napoca, Oana-Maria Daradics, a promovat în grad de Curte de Apel, cu nota finală 9,95. O altă judecătoare de la Judecătoria Cluj-Napoca, Rosina-Valentina Todea, care a dat concurs din dreptul muncii, a primit grad de Curte de Apel, cu nota 9,90.

Alți magistrați de la Judecătorie au avansat în grad de Tribunal: Mihai Invanciuc, Ioana Maria Rusu, Dumitriela-Rodica Cazan, Diana-Gabriela Roșu, Liliana Elena Marc, Anca-Ionela Marc, Roxana Dan, Carmen-Ramona Ciolpan, Irina-Georgiana Damian și Claudiu-Raul Focșan.

Trei judecători de la Tribunalul Specializat, Sînziana -Felicia Coroiu, Doina-Viorica Popovici și Daniela Hamciuc, au primit grad de Curte de Apel.

Președintele Tribunalului Cluj, Sorina Seleșiu, a fost admisă la concursul de promovare pe loc la Curtea de Apel, cu nota finală 9,125. Aceasta a susținut testele din drept financiar și fiscal. De asemenea, magistrații Luminița-Maria Firicel (drept penal), Ioana-Liliana Ramirez-Molina (drept financiar și fiscal) și Florin-Cătălin Jacotă (dreptul muncii) de la Tribunalul Cluj au promovat în grad de Curte.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina