fbpx

Câte locuri mai sunt pentru a doua etapă de admitere la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj

După prima etapă de admitere la Facultatea de Drept Cluj-Napoca din cadrul Universității ”Dimitrie Cantemir” București, s-au ocupat 121 de locuri la linia învățămând cu frecvență (ZI) și 133 la frecvență redusă (FR).

Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca are o cifră de școlarizare de 200 de locuri la ZI și 150 la FR, astfel că pentru a doua etapă de admitere, care va începe în 1 august, mai sunt 67 locuri pentru învățământ cu frecvență și 29 la frecvență redusă.

Admiterea in ciclul de studii universitare de licenţă se realizează pe baza mediei obţinute la examenul de bacalaureat. În cazul mediilor egale obţinute la admitere de către candidaţii situaţi pe ultimul loc, criteriul de departajare va fi nota obţinută la proba scrisă la limba română, de la examenul de bacalaureat.

Vezi AICI ce acte ai nevoie pentru admitere

12 motive să alegi Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj

 1. Corpul profesoral este alcătuit din dascăli de valoare, practicieni ai dreptului care le asigură studenților o pregătire aplicativă de înalt nivel, iar mediul de universitate privată îi face pe absolvenţii noştri mai asertivi şi mai competitivi.
 2. Facultatea colaborează în domeniul cercetării ştiinţifice cu instituţii de prestigiu din ţară şi străinătate, iar studenţii sunt îndrumaţi să desfăşoare activitate ştiinţifică.
 3. Absolvenții noştri au devenit magistraţi, consilieri juridici, avocaţi, notari, executori judecătoreşti, cadre didactice universitare, funcţionari publici, şi deţin diferite funcţii importante în instituţii publice şi private.
 4. Datorită bunei organizări, taxa de studii pentru Facultatea noastră este mai mică decât cea din facultăţile similare de stat sau particulare, iar studenții din anii II-IV clasați pe primele două locuri sunt scutiți de plata anuală a studiilor.
 5. Studenţii care plătesc integral taxa de şcolarizare beneficiază de o reducere de 10%. Studentul care are frați, surori, soţ sau soţie, care își doresc să urmeze cursurile facultății noastre, beneficiază de o reducere cu 10% a taxei de şcolarizare.
 6. Biblioteca facultăţii este dotată cu un mare număr de cărţi de specialitate, precum şi reviste juridice în format tipărit sau on-line.
 7. Accesul studenților la internet este gratuit și nelimitat în toată incinta facultății, iar la bibliotecă în timpul orarului de funcționare este disponibil programul legislativ.
 8. Din incinta facultății pot fi achiziționate cărți de specialitate de la librăria Universul Juridic.
 9. Spaţiile în care se desfăşoară activitatea didactică sunt generoase, moderne şi totalizează peste 2600 mp, cuprinzând o aulă, 3 amfiteatre, 4 săli de curs şi 15 săli de seminar.
 10. Pe lângă practica organizată în tribunale, cabinete avocaţiale şi administraţia de stat ori alte organizaţii, studenţii noștri sunt antrenaţi în activităţi extracuriculare: vizite la penitenciare, cluburi şi cercuri la care participă personalităţi ale vieţii politice şi economice, academice şi ştiinţifice, participare la programul ecologic de regenerare a pădurilor, activităţi sportive etc.
 11. Un restaurant-cantină studenţească funcţionează în curtea Facultăţii și oferă zilnic meniul studentului, dar și meniu a la carte.
 12. Locația facultății este foarte accesibilă și aproape de mijloacele de transport în comun.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina