fbpx

Baroul Cluj către Curte: Poziționarea avocaților în sală să asigure protecția sănătății și respectarea demnității

Consiliul Baroului Cluj, prin decan Flavia Maier, a trimis o adresă către Curte de Apel Cluj cu observații la regulile stabilite ieri: Una dintre cereri este ca poziționarea avocaților în sălile de judecată să asigure protecția sănătății acestora și respectarea demnității lor.

Baroul Cluj cere va avocații să nu fie nevoiți să arate delegația la intrarea în clădire. Astfel ar rămâne doar legitimația, potrivit deciziei Curții.

”Vă rugăm să dispuneți înlăturarea obligativității de a prezenta delegația de avocat la intrarea în Palatul de Justiție”, se arată în adresă.

Se mai cere posibilitatea fotocopierii dosarelor cu telefonul: ”În situațiile în care este necesară prezența fizică a avocaților la arhivă pentru studiul dosarelor, considerăm că ar trebui permisă fără alte formalități fotocopierea filelor din dosar prin utilizarea telefonului mobil”. În general, se studiază dosarele în format electronic.

”Vă rugăm să aveți în vedere că măsurile prin care se dispune poziționarea avocaților în sala de judecată să fie de natură a asigura atât protecția sănătății acestora, cât și respectarea demnității lor”, se mai arată în adresa Baroului de mai jos.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina