fbpx

Bărbatul care a plasat bomba artizanală ce l-a rănit pe pompier s-a predat și a spus că nu viza persoana rănită

Bărbatul care a plasat o mică bomba artizanală lângă mașina unui pompier, căruia i-a explodat în față dispozitivul, s-a predat și a spus că nu viza persoana rănită.

După ce poliția a prezentat imagini de pe camere de supraveghere cu suspectul, acesta s-a predat.

”Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au stabilit un cerc de persoane bănuite şi au derulat activităţi, pentru administrarea probatoriului în cauză.

La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 15.45, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Cluj-Napoca, s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, recunoscând că el este cel implicat în incidentul din data de 21 iunie a.c., fiind cel care apare în imaginile făcute publice.

Bărbatul prezenta semnalmentele persoanei bănuite de comiterea faptei, iar acesta a fost audiat de către polițiști. Din primele informații, rezultă că acțiunile bărbatului nu au vizat persoana care a suferit leziuni în urma exploziei.

Urmează să se stabilească dacă persoana a acționat cu discernământ la acel moment și ce anume l-a determinat să comită fapta.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, pentru documentarea întregii activității infracționale a bărbatului și lămurirea cauzei sub toate aspectele, sub coordonarea directă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Sursele Clujust spun că bărbatul nu e tocmai coerent și că a fost internat la psihiatrie, motiv pentru care s-ar putea ca procurorul să ia măsura internării nevoluntare.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina