Acasă » ȘTIRI » Incident vizavi de Tribunalul Cluj. Un șofer s-a dat jos la un drogat care i-a lovit mașina cu piciorul

Incident vizavi de Tribunalul Cluj. Un șofer s-a dat jos la un drogat care i-a lovit mașina cu piciorul

Incident bizar, în această după masă, vizavi de Tribunalul Cluj. Un șofer s-a dat jos la un drogat care i-a lovit mașina cu piciorul.

Un bărbat care circula cu mașina pe bulevardul Dorobanților ne-a povestit că, în momentul când a încetinit la trecere de pietoni din apropiere de fosta clădire a Jandarmeriei, un tânăr i-a lovit cu piciorul portiera din dreapta spate.

 

Șoferul a oprit și s-a luat după tânărul care îi lovise mașina, despre care spune că fuma un joint. A încercat să-i scoată din geantă un act de identitate, motiv care s-a ținut (la propriu) de el zeci de metri până vizavi de Tribunal, unde făptașul era să-l pună la pământ. Nimeni nu a intervenit între cei doi, măcar să întrebe ce se întâmplă, astfel că presupusul drogat a scăpat și a mers mai departe. De asemenea, nimeni nu a sunat la 112.

Șoferul ne-a spus că nu va depune plângere la poliție, pe motiv că nu a văzut nicio cameră de supraveghere în zonă și că va fi greu să obțină ceva daune de la făptaș.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina