Acasă » ȘTIRI » Bărbat arestat preventiv pentru că a agresat-o pe fiica de 9 ani a concubinei lui

Bărbat arestat preventiv pentru că a agresat-o pe fiica de 9 ani a concubinei lui

Violență domestică: Un bărbat dintr-o comună clujeană a fost arestat preventiv pentru că a agresat-o pe fiica de 9 ani a concubinei lui.

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla cercetează, în stare de arest preventiv, un bărbat de 45 de ani din comuna Cătina, judeţul Cluj, pentru violenţă în familie.

La data de 26 aprilie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gherla, a emis pe numele unui bărbat de 45 de ani din comuna clujeană Cătina, mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de violenţă domestică.

Solutia pe scurt: ”În temeiul articolului 223 din Codul de procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla şi, în consecinţă: 1. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Toth Vasile., născut la data de în , cu CNP , fiul lui şi , cetăţean român, necăsătorit, studii primare, asistent social, cu domiciliul în , cunoscut cu antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, prev. de art. 199 rap. la art. 193 alin. (2) C.pen., pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 27.04.2018, până în data de 26.05.2018 inclusiv.”

”În fapt, la data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 18.00 poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au intervenit pentru aplanarea unui conflict la familia bărbatului, constatând că acesta fiind sub influenţa băuturilor alcoolice a agresat-o pe fiica concubinei sale în vârstă de 9 ani, strângând-o pe aceasta de gât şi împingând-o cu putere, fetiţa căzând şi lovindu-se la un picior, suferind leziuni corporale care necesită pentru vindecare 1-2 zile de îngrijiri medico-legale. Manifestările agresive ale bărbatului au continuat şi după intervenţia poliţiştilor dar fără ca cineva să mai sufere leziuni corporale.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns