fbpx

Avocatul Szocs: ”Au fost uitate toate păcatele domnului primar Emil Boc”

Avocatul Sandor Szocs, președintele asociației care a cerut în instanță obligarea Primăriei Cluj-Napoca la montarea de plăcuțe bilingve la intrările în oraș, a declarat că au fost uitate toate păcatele primarului Emil Boc după ce acesta din urmă a anunțat că nu atacă sentința de la fond.

Avocatul Sandor Szocs a participat la o conferință de presă alături de conducerea mișcării Musai-Muszaj, care s-a luptat în mediul online, în special pe Facebook, pentru montarea plăcuțelor româno-maghiare. Conferința a avut loc la aceeași masă din localul Insomnia, unde inițiatorilor le-a venit ideea acțiunii.

”Ceea ce nu ne-am așteptat și cea mai mare satisfacția s-a întâmplat vineri, prin renunțarea primarului la exercitarea recursului. Din punctul meu de vedere, ca președinte al Minority Rights și ca și avocat, vă pot pune că au fost uitate toate păcatele domnului primar, din partea noastră, amnistie totală și îi mulțumim și ne bucurăm de un asemenea rezultate. Nu neapărat pentru ceea ce s-a produs în concret. S-a produs un precedent că dilogul dinrre societatea civilă și primărie poate să dea roade.”, a declarat avocatul Sandor Szocs.

Citiția aici motivarea instanței Tribunalului Cluj!

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina