fbpx

ANI: Consilier de la serviciul financiar al CJ Cluj in incompatibilitate

Agentia Nationala de Integritate a constatat stare de incompatibilitate a unui auditor intern si fost consilier la serviciul financiar din CJ Cluj.

Daniela Șerban, actual auditor intern și fost consilier în cadrul Consiliului Județean Cluj, este acuzata de INCOMPATIBILITATE.

“În perioada 01 octombrie 2010 – 04 mai 2014 a deținut simultan funcția publicã de consilier grad superior la Serviciul Financiar – Contabil din cadrul Consiliului Județean Cluj si pe cea de economist în cadrul S.C. Damar Construct S.R.L., iar în perioada 13 octombrie 2011 – 01 mai 2014, a deținut simultan funcția publicã de consilier grad superior la Serviciul Financiar – Contabil din cadrul Consiliului Județean Cluj si pe cea de economist în cadrul Asociației Produs de Cluj, desfãsurând același tip de activitate, potrivit fișelor de post aferente.

Astfel, persoana evaluatã a încãlcat dispozițiile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.”, se arata in raportul ANI.

Potrivit unui articol din 2014 de pe ziardecluj.ro, mai multi membri ai Asociatiei Produs de Cluj din 2013 lucrau in cadrul CJ Cluj.

Crina Muntean era si consilier juridic al institutiei, cu inca un salariu, de 1.339 de lei, astfel ca suma primita lunar in cadrul institutiei a fost de 2.288 de lei.

Economista Daniela Serban figura, de asemenea, si cu pozitia de consilier la CJ Cluj, functie pentru care mai primeste lunar 2.881 de lei, iar cu banii de la Produs de Cluj a ajuns sa castige in 2013 un total de 3.830 lei.

Razvan Pop a cumulat in 2013 nu mai putin de patru functii: pe langa cel de la Produs de Cluj, a mai fost Expert Presedinte, pentru care a primit un salariu lunar de 2.456 lei, asistent relatii publice in cadrul proiectului Ten-T de la Aeroportul International “Avram Iancu” din Cluj-Napoca, pentru un salariu de 710 lei, plus functia de consilier la cabinetul parlamentar al Elenei Uioreanu,de unde primea in fiecare luna cate 415 lei. In total, veniturile lui Razvan Pop ajungeau la 4.572 lei.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina