fbpx

Avocată dintr-o sală de la Tribunalul București: ”Incredibil cum nu se pastrează distanta fizică”

O avocată din Baroul București a surprins într-o fotografie aglomerația de astăzi dintr-o sală de judecată de la Judecătoria Sector 2 din cadrul Tribunalului București.

”Incredibil cum nu se pastreaza distanta fizica. Incredibil cum suntem toti chemati la aceeasi ora. Voi face sesizare la conducerea instantei pentru ca graficul cazurilor covid este in crestere, pericolul nu a trecut ci este mai accentuat, iar eu nu vreau sa ma expun niciunui risc de a contacta acest virus.”, a scris avocata revoltată pe Facebook.

Alți avocați au comentat la postare că așa e peste tot.

”Nu ma incalzeste ca asa este peste tot. Daca eu respect normele ce se impun, adevarat, prin recomandare, tu, instanta care ar trebui sa respecti mai abitir decat mine, de ce ignori aceste masuri?

Consider ca ar fi fost normal sa se fixeze ore pentru cauzele din ședința. Daca ma imbolnavesc, nu intra cumva sub incidenta legii penale? Bine, daca si dovedesc ca m-am imbolnavit aici”, a precizat avocata.

Ulterior, aceasta a scris: ”La arhive nu primesc mai mult de o persoana si ai la dispozitie 15 minute amarate. Aici stau in sala la o distanta de 20 cm fata de altii, de la ora 9 dimineata pana acum, 11.15. Am solicitat sa se fixeze ore deoarece eu nu sunt de acord sa iau parte la sedinte in astfel de situatii.”

Avocata a precizat că lucrează la o petiție comună, pe care să o semneze cât mai mulți avocați.

Citește AICI Hotărârea CSM cu regulile aplicabile în instanțe din 1 septembrie.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina