fbpx

Aproape 350 de soferi au fost sanctionati pentru viteza in Cluj in cele trei zile cu toate radarele in strada

In cele trei zile in care politia a scos toate aparatele radar in strada, aproape 350 de soferi au fost sanctionati pentru viteza peste limita legala la Cluj.

“În perioada 28 – 30 iunie a.c., la nivelul întregii țări, Poliția Română a derulat o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere. Timp de trei zile, toate radarele au fost scoase pe șosele și autostrăzi, pentrudepistarea celor care depășesc viteza legală.

Poliţiştii au folosit toate echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale și cinemometrele portabile model TruCAM.

În cele 3 zile de acţiune, poliţiştii rutieri clujeni, au controlat 895 de vehicule şi au fost nevoiţi să aplice un număr de 346 de sancţiuni contravenţionale conducătorilor auto care nu au respectat regimul de viteză pentru sectorul de drum pe care circulau. Pentru 66 dintre conducătorii auto depistaţi nerespectând regimul de viteză, a fost dispusă şi măsura sancţionării complementare de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată. De asemenea a fost constatate şi 20 de infracţiuni, în 4 cazuri fiind vorba despre conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.”, au transmis reprezentantii IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina