Acasă » ȘTIRI » Angajații Aeroportului Cluj au protestat două zile în fața Prefecturii și așteaptă răspunsul prefectului FOTO/VIDEO

Angajații Aeroportului Cluj au protestat două zile în fața Prefecturii și așteaptă răspunsul prefectului FOTO/VIDEO

Angajații Aeroportului Internațional Cluj, membri în sindicatul independent, au protestat două zile în fața Prefecturii și așteaptă răspunsul prefectului Aurel Cherecheș, care i-a primit astăzi la discuții.

Hotărârea de Consiliu Județean nr.33/2019, prin care s-au numit în calitate de administratori neexecutivi provizorii în Consiliul de administrație al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj R.A., următoarele persoane: Petre Alina Mirela – reprezentant al Ministerului Finanțelor Publice; Rădulescu Diana Angelica – avocată; Grigoriu Valentin – fost director Aeroportul Băneasa, implicat în scandaluri asupra cărora vom reveni și despre care puteți citi aici; Persu Daniel – reprezentant al autorității publice tutelare.

Liderii de sindicat spun că din cauza noului Consiliu de Administrație e blocat Aeroportul: nu are buget, nu e rezolvată problema parcării, nu se pot mări salariile.

[fbvideo link=”https://business.facebook.com/CLUJUST/videos/340340126621073/” width=”600″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

În ciuda ploii, angajații Aeroportului au ieșit și a doua zi în număr mare la protest.

În a doua zi de protest, o delegație a protestatarilor a fost primită de prefectul Aurel Cherecheș, care le-a promis un răspuns pe săptămâna viitoare.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns