Acasă » ȘTIRI » Un clujean căutat pentru furturi de 100.000 euro în Italia a fost arestat la Curtea de Apel Cluj

Un clujean căutat pentru furturi de 100.000 euro în Italia a fost arestat la Curtea de Apel Cluj

Judecătorii Curții de Apel Cluj au emis mandat de arestare preventivă în vederea extrădării a unui tânăr de 24 de ani, acuzat de furturi de 100.000 de euro în Italia.

La data de 9 mai, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej, în colaborare cu poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Cuzdrioara, au depistat un tânră de 24 de ani, din comuna Cuzdrioara, judeţul Cluj, pe  numele căruia autorităţile judiciare italiene au emis un mandat european de arestare.

Bărbatul a fost depistat pe raza comunei Ciceu-Mihăieşti, judeţul Bistriţa Năsăud. Acesta este bănuit de implicarea în comiterea a 9 infracţiuni de furt calificat,  fapte al căror prejudiciu total este estimat la 100.000 de euro.

În urma prezentării bărbatului în faţa judecătorilor Curţii de Apel Cluj în vederea confirmării mandatului european de arestare, instanţa de judecată a confirmat mandatul și a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, în vederea extrădării către autorităţile judiciare italiene.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns