fbpx
Aurel Bucur (PSD) și Sorin Trandafirescu (PNL)

Ancheta ”Transferoviar” duce la politicieni cu funcții de director în companii de Stat

Director Societății Naționale a Sării, Aurel Bucur (PSD) și directorul pe proiecte europene din CFR SA, Sorin Trandafirescu (PNL), apar în dosarul de corupție de la Cluj pentru că ar fi luat atenții de la doi directori de la Transferoviar. Bucur ar fi primit, culmea, două vagoane de sare! Iar Trandafirescu a fi primit bilete de avion pe ruta București – Iași, ca să meargă în week-end-uri acasă.

Numele celor doi directori-politicieni apar în actele procurorilor DNA Cluj din dosarul în care sunt puși sub acuzare patronul Transferoviar Grup (TFG), Călin Mitică, trei directori din companiile acestuia, directorul Ocnei Dej din cadrul Societății Naționale a Sării, Georgel Mihuț, directorul de tracțiune de la CFR Călători, Teodor Gavriș și directorul regionalei CFR Galați, Laurențiu Seceleanu. Potrivit procurorilor, directorul general TFG, Kinga Mădărășan, și directorul de infrastructură al TFG, Ștefan Adriian, i-au oferit atenții directorului general al Societății Naționale a Sării SALROM SA, Aurel Bucur, și directorului comercial al SALROM, Elena Tănasă.

Kinga Mădărășan - director general TFG
Kinga Mădărășan – director general TFG

”Există indicii rezonabile conform cărora Ștefan Adriian și Mădărășan Kinga au procedat la remiterea repetată a unor bunuri  și foloase materiale necuvenite către funcționari aflați în conducerea Societății Naționale a Sării SALROM SA. Funcționarii vizați au fost Bucur Aurel – director general  (care a primit, în luna mai 2013, folosul necuvenit al efectuării transportului a două vagoane cu sare, de la Salina Râureni – Râmnicu Vâlcea, pe relația Serbia, transportul fiind efectuat pe cheltuiala SC Transferoviar Grup SA, în interesul personal al funcționarului mituit) și Tănasă Elena Lucia – director Comercial, Logistică , Parteneriate, căreia i-au fost remise bunuri (bijuterii) la datele de 13.12.2012 și 07.11.2013, în valoare totală de peste 10.000 de lei.

Remiterea bunurilor și foloaselor , ca mită, a fost efectuată în legătură cu îndatoririle de serviciu ale numiților Bucur Aurel și Tănasă Elena Lucia, respectiv pentru ca aceștia să îndeplinească, să nu îndeplinească sau să urgenteze îndeplinirea unor acte care intrau în îndatoririle lor de serviciu sau să îndeplinească acte contrare acestor îndatoriri, toate aceste demersuri vizând avantajarea ilicită a intereselor de afaceri ale SC Transferoviar Grup SA.”, se arată în ordonanța de începere a urmăririi penale împotriva celor șapte inculpați.

Aurel Bucur a fost numit în funcția de direcror general în 12 februarie 2013 de către Consiliul de Administrație al Societății Naționale a Sării (Salrom). Aurel Bucur este consilier local din partea PSD în Târgu Ocna, președinte al filialei PSD Târgu Ocna și președinte al sindicatului „Lumina“ de la Salina Târgu Ocna.

Celălalt nume important care ar fi primit atenții de la directorul de infrastructură TFG este Sorin Trandafirescu, fost șef de infrastructură la CFR Iași, pus director pe proiecte europene la CFR pe vremea când ministru al Transporturilor era Relu Fenechiu, condamnat între timp la 5 ani de închisoare cu executare.

Ștefan Adriian - director infrastructură TFG
Ștefan Adriian – director infrastructură TFG

”Ștefan Adriian a acționat în sensul promiterii și remiterii unor foloase materiale necuvenite către numitul Trandafirescu Sorin Alexandru, director general adjunct al Departamentuli de proiecte cu finanțări nerambursabile din cadrul CNCF CFR SA. 

Promiterea și remiterea foloaselor materiale necuvenite a fost efectuată, la datele de 10.12.2012 și 11.12. 2012, în considerarea influenței avute de Trandafirescu Sorin Alexandru asupra angajaților CREIR Timișoara pentru a-i determina pe acești funcționari să îndeplinească acte contrare îndatoririlor lor de serviciu, respectiv să accepte preluarea Secției de circulație Caransebeș – Bouțari – Hațeg – Subcetate (de la chiriașul SC Transferoviar Grup SA) în condiții nelegale și cu încălcarea prevederilor contractuale.

Totodată, Trandafirescu Sorin Alexandru și-a traficat și influența asupra unor funcționari din conducerea SNTFM CFR SA pentru a-i determina pe aceștia să accepte încheierea unei înțelegeri neconcurențiale privind împărțirea volumelor de transport între SNTFM CFR Marfă SA și SC Transferiviar Grup, la solicitarea lui Ștefan Adiian și Călin Mitică.

Infrațiunea a fost comisă în luna decembrie 2012, iar folosul material necuvenit a constat într-un abonament conținând 10 călătorii dus – întors, cu avionul, pe relația București – Iași, în valoare totală de 1.870 euro. ”, se arată în același act al DNA Cluj.

Sorin Trandafirescu este consilier local PNL în Iași, fost director al CFR Infrastructură Iași. Din declaraţia lui de avere se evidențiază un împrumut de 500.000 de euro acordat unui anume Victor Lefter. Familia Trandafirescu locuieşte în municipiul Iaşi într-un apartament de la periferie, deţine un teren într-o comună, cumpărat în 2002, conduce un Subaru, are bijuterii de 5.000 de euro şi la un moment dat achita ratele la patru credite simultan. În prezent, Trandafirescu mai are un credit de 40.000 de lei, scadent în 2016. Pentru 2012, soţia sa nu figurează cu venituri.

Până acum, Aurel Bucur și Sorin Trandafirescu nu au fost puși sub acuzare.

Comments

comentarii

România are un deficit cronic de medici neonatologi, specializare care înregistrează cel mai mare procent de posturi vacante raportat la posturile ocupate.... Citește mai mult
1,3 milioane de lei de la bugetul local vor fi pentru organizarea ediției din 2024 a Zilelor Clujului. Ediția din acest an va avea loc în perioada 30 mai-2 iunie.... Citește mai mult

64 comentarii

 1. Culltul spagilor in SALROM pentru contractele de export sare, pentru contractele de transport sare(inclusiv pentru contractul de intermediere a transportului auto de sare pentru CNADNR), pentru asa zisele contracte centralizate de achizitii si in general pentru tot ce misca in aceasta societate de stat, este vechi si perfectionat in timp ,iar acum a atins apogeul sub conducerea hotului cel mare Bucur Aurel pus prin trafic de influenta la fraiele SALROM de catre combinatorul Hrebenciuc. Sa sape mai adanc DNA si se va ingrozi toata lumea unde s-a putut ajunge cu jaful in aceasta societate.Succes celor ce vor sa curete capusele mizerabile din SALROM.

 2. L-a puscarie cu acest ticalos spagar Bucur Aurel care a calcat pe cadavre pentru a-si atinge scopurile diabolice. Nu-l mai satura dracu de putere si afaceri pe spinarea oamenilor din SALROM. La puscarie cu toti spagarii din SALROM. Dispari vis urat Bucur Aurel cosmar al tuturor oamenilor de buna credinta din SALROM.

 3. Sa mearga spagarul sef Bucur Aurel la puscarie dar sa-si ia si cumatrul betiv ordinar condamnat penal Goaga Daniel (vezi filmuletul de pe youtube) dupa modelul prin care l-a adus la conducerea Salinei Targu Ocna odata cu inscaunarea sa la conducerea SALROM in urma traficului de influenta al lui Hrebenciuc. La puscarie cu tot clanul cumetrilor care au jefuit Salina Targu Ocna. Acest paranoic avid de bani putere Bucur Aurel a facut distrus imaginea SALROM, a Salinei Targu Ocna si a micului oras cu oameni demni si cinstiti Targu Ocna.

 4. Acest infatuat spagar, Bucur Aurel, a avut obraznicia de a veni ieri la Ocna Dej pentru a numi director pe Torpenyi Francisc, alt hot spagar. in locul celui deja arestat la domiciliu Mihut Georgel. Cat tupeu si nesimtire poate avea acest individ ? Pe el cand il vor schimba cei de la Ministerul Economiei sa nu mai auzim de el ? Ori te pomenesti ca trebuie mentinut sa-si mai faca ceva afaceri pe sudoarea amaratilor ? Poate se indura DNA-ul si-l salta mai repede ca sa scapam de acest nesimtit spagar.

 5. La CFR Calatori cel mai mare HOT este Secara Vasile.El a fost pus de Rus șef la CFR calatori ca sa meargă bine contractul R7.Acolo RMB a lui Rus împreuna cu Remarul repara motoarele (fictiv).Valoarea contractului 50 milioane euro!!!Secara si Rus la brutărie lângă Mitica!

 6. Nu dispune dir. gen. Bucur Aurel formarea imediata a unei comisii de obedienti din SALROM in frunte cu jr. Braileanu care sa-i ancheteze pe cei de la DNA care au indraznit sa-i sifoneze imaginea, asa cum a procedat si in cazul cumatrului betiv Goaga Daniel de la Targu Ocna ? La puscarie cu mafiotul spagar.

 7. Poate ar fi de interes pentru cei d la DNA sa verifice din ce spagi si cu ce oameni si-a construit Bucur Aurel vila de la coada lacului Uz Darmanesti, sau vila ridicata in numai cateva luni de cumarul sau betivul condamnat penal Goaga Daniel, o alta rusine a societatii SALROM, pus director la Salina Targu Ocna de Bucur Aurel. De ce nu, poate ar fi cazul sa se verifice toate achizitiile prin care a fost capusata Salina Targu Ocna cu ajutorul fratelui de la Darmanesti a lui Bucur Aurel, fna acestuia nimeni alta decat fiica cumatrului Leca, cumatrul Leca prin firma ELEX si multi alti acoliti ai lui Bucur Aurel. Succes DNA-lui. La mititica cu nesatulul spagar Bucur Aurel

 8. Sarea pe care SALROM o exporta in Ungaria fie ca este pentru BorsodChem fie ca sare pentru deszghetarea drumurilor are pretul de vanzare la jumatate fata de preturile de vanzare de pe piata interna . Cu alte cuvinte Romania prin SALROM subventioneaza piata din Ungaria la produsul sare. Acest lucru se intimpla in timp ce combinatele noastre se inchid si raman mii de oameni fara slujbe.Cineva ar trebui sa scoata la iveala dedesupturile acestei afaceri si spagile de milioane de EURO din spatele ei. Ne mai intrebam cand vine iarna de ce avem costurile cele mai mari la deszapezire:? Jumatate din costul sarii pentru deszapezirea drumurilor din Ungaria il suporta romanii prin pretul umflat cu care SALROM vinde sarea catre CNADNR si firmele prestatoare de servicii din Romania. Nimeni de prin aceste firme nu se plange pentru ca banii vin de la bugetul de stat deci din buzunarul si asa gol al romanilor. Acelasi lucru se petrece si pe celelalte destinatii de export a sarii de la societatea de stat SALROM. Sper ca cineva sa-si indrepte atentia si asupra acestui aspect si sa-l ia la intrebari pe dir gen. spagar Bucur Aurel dar si pe ceilalti complici.

 9. Asa se intampla cand la conducerea societatilor cu capital de stat sunt pusi oameni fara nici o experienta manageriala decat meritul de a fi indoctrinati politic si buni lipitori de afise electorale. DNA-ul sa-si faca treaba si sa ne scape de acesti HOTI.

 10. Sper ca dna sa-i stearga ranjetul sfidator de mafiot nesimtit spagarului Bucur Aurel,si sa nu se opreasca pana nu trimite in puscarie toti hotii din SALROM.

 11. Astazi voi vota DNA-ul pentru a ne scata de hoti , mafioti si spagari ca cei prezentati in acest articol. La puscarie cu acesti paraziti politici care au jefuit societatile statului.

 12. Degeaba l-a pus Hrebenciuc director general la SALROM pe mitocanul spagar Bucur Aurel ca acest individ, care in viata lui nu condusese mai mult de 10-15 oameni intr-o formatie de lucru si un sindicat cu o mana de salariati,nu a reusit sa treaca de acest nivel de performanta profesionala. In schimb exceleaza in badaranie si hotie. Nu era suficient de cunoscut prostul la el acasa ,trebuia sa i se duca vestea de spagar nesatul in toata tara dar nu oricum ci de pe functia de director general SALROM. La puscarie ii este locul acestui hot Bucur Aurel care a terorizat toti salariatii din SALROM.

 13. LA puscarie cu mafiotii, hotii si spagarii politici din societatile de stat Ne-am saturat de acesti trantori care sunt numiti politic la conducerea societatilor de stat,atatea cate au mai ramas,cu un singur motiv -jaful in scopul imbogatirii lor si a potentatilor politici.

 14. Asa cum maesrtul Hrebenciuc a ajuns acolo unde ii este locul,la mititica,tot acolo sa ajunga si discipolul lui spagarul Bucur Aurel. Bravo DNA.

 15. HOTUL Bucur Aurel si-a batut joc de Salina Targu Ocna cand la conducerea acesteia si-a de niciunde si numit director pe cumatrul acestuia Goaga Daniel,un betiv ordinar condamnat penal cu 8 luni inchisoare cu suspendare pentru conducerea autoturismului societatii SALROM mort de beat, gata gata sa intre cu masina in MCV-ul Politiei Rutiere Onesti. La servici venea mai tot timpul beat de la prima ora si totul a culminat cu o intrare in coma alcoolica si caderea spectaculoasa de pe fotoliul de director langa birou,loc unde a fost gasit de salariati. Nu va faceti griji caci alcoolicul este tot pe postul de director pentru ca are un randanent foarte bun la incheierea afacerilor aducatoare de spagi pentru el dar mai ales pentru Bucur Aurel.Roiesc fratii,finii, finele, cumetrii si acolitii in jurul salinei si nu-i mai satura sfantul pe hotii astia. DNA-ul sa-i adune si sa ne scape de ticalosii mafioti.

 16. Bucur AUREL nu este altul decat prostul satului Larga scos la oras de fosta sa sotie cu care are doi copii frumosi, dar cand s-a vazut hotul si spagarul imparat la sare si-a lasat si nevasta si copiii. Acum este om cu bani si putere. I-ar prinde bine sa stea dea dreapta lui Hrebenciuc la puscarie, poate revine cumva cu picioarele pe pamant. Te pomenesti ca din prostia lui nu mai are nici o sansa de revenire.

 17. Daca mafiotul NR.1 Bucur Aurel nu ar fi inconjurat si sustinut de obedienti,lingai si pupincuristi ca Braileanu, Voicu, Torpenyi, Ciubotaru,Tanase, Jianu s.a. nu ar fi reusit sa ingenuncheze si sa calce pe grumazul tuturor pentru a-si atinge tintele de afaceri cu dedicatie, banoase si cu spagi pe masura. De aceea ma rog ca DNA sa-i dovedeasca pe toti hotii din SALROM si sa-i bage pe toti la puscarie , acolo unde le este locul alaturi de eminenta lor cenusie Hrebenciuc.

 18. Spagile cele grase sunt legate de contractele de export a sarii ,contracte incheiate la sediul SALROM din Bucuresti sub controlul spagarului NR.1 Bucur Aurel, omul format si pus la conducerea sarii de catre Hrebenciuc. Oare de ce se vinde sarea de la Ocna Dej pentru combinatul din Ungaria BorsodChem cu pretul de 30-32 EURO (in acest pret salina asigura si transportul de la mina la beneficiar) iar aceeasi marfa se vinde ca sare pentru desghetarea drumurilor la CNADNR cu pretul de 182 RON ( aprox. 42 EURO),pret care este la poarta salinei, deci transportul sarii este separat si se suporta de catre CNADNR. Aceeasi marfa se vinde la export ca sare pentru desghetarea drumurilor in Ungaria, Serbia, Slovacia etc. cu pretul de 30-32 EURO pret care asigura transportul pana la granita platit de SALROM. Cu o asemenea politica de preturi la export a SALROM ne mai intrebam de ce desghetarea drumurilor din Romania costa foarte mult comparativ cu alte tari. ? SALROM subventioneaza desghetarea drumurilor din Ungaria sau se creaza intentionat spatiu de negociere a spagilor ? SALROM subventioneaza combinatul chimic BorsodChem din Ungaria in timp ce combinatele chimice din Romania se inchid pe fondul lipsei de performanta ,sau se creaza intentionat spatiu de negociere a spagilor ? A doua mare sursa de spagi consistente o constituie contractele in sistem centralizat (incheiate si controlate la sediul central) atat pentru achiziti de materiale pentru productie, achizitii de utilaje si achizitii de servicii si lucrari . Nimic nu scapa nespaguit de catre mafia din SALROM condusa diabolic de mafiotul NR.1 Bucur Aurel cel scolit de Hrebenciuc. DNA sa-si faca treaba si SALROM se va curata de lichele, hoti, spagari si mafioti care nu se dau in laturi nici cand este vorba de intimidari, amenintari si presiuni asupra salariatilor care sunt incomozi si deranjeaza angrenajul jafului din SALROM. Scula care s-a dovedit a fi cea mai eficienta pana in acest moment o reprezinta consilierul juridic Braileanu pastrat la naftalina acasa dar pontat luni intregi si activat cand este nevoie sa fie careva anihilat pentru a se asigura funtionarea angrenajului mafiot.

 19. ,Pestele de la cap se impute”. Vinovatii sunt pestii cei mari de la Bucuresti Cu ce tupeu si nesimtire a venit prostalaul ala mare cu ranjet de morsa Bucur Aurel sa-l prezinte pe Torpenyi.F in locul lui Mihut G. cand el stia foarte bine ca cei de la DNA sunt pe urmele lui pentru spagile primite de el de la aceeasi indivizi acuzati de dare de mita din dosarul ,,Transferoviar” ? LA GHERLA cu hotii , spagarii si mafiotii din SALROM.

 20. Capcaunul ofensat Bucur Aurel are dreptate cand afirma ca milioane de oameni il cunosc pe Hrebenciuc,dar numai unul ca el a fost cocotat pe scaunul de director general SALROM pentru castigarea concursului organizat de PSD la scuipat afise electorale. Pentru a nu-si pierde indemanarea se antreneaza alaturi de Silochi si in campania pentru prezidentiale scuipand pe toti stalpii si pe toate gardurile din Targu Ocna afise electorale cu Ponta. De data asta va castiga concursul de maiestrie si va fi facut ministru daca nu cumva se vor incapatana cei de la DNA si il vor salta si pe el ca pe colaboratorul sau Mihut Georgel. Eu ii urez Sarbatori Fericite si La Multi Ani la GHERLA .

 21. Nu-l uitati pe Trandafirescu!
  Un excroc ordinar. Biletele de avion sunt mici atentii inofensive!
  Spagile de la firmele care lucrau pe bani europeni sunt baza la el.
  Si-a pregatit terenul cand a plecat cu hotul dovedit fenechiu de la Iasi,
  declarand ca a imprumutat 500 000 euro. Ai reusit sa-i obtii de la
  aceste firme, domnule trandafirescu, sau n-ai apucat inca pentru ca
  te-au schimbat pse-diii?

 22. Sunt nerabdator sa scapam de hotul Nr.1 al sistemului sarii, Bucur Aurel, iar eu sa nu mai fiu nevoit sa scriu si sa prezint pe la Petrosani Lucrare De Doctorat pentru acest nenorocit care se mai vrea si doctorand . Oricum este doctor in prostie si hotie si pentru acest lucru este recunoscut de catre toti salariatii SALROM. Are deja diploma de doctor mafiot acordata de academia maestrului HREBE.

 23. Nesimtitul dilimache Bucur Aurel a confundat SALROM cu propria mosie si isi inchipuie cretinul ca poate sa dispuna cum vrea de linistea sufleteasca si de destinele salariatilor din aceasta companie a statului data pe mana acestuia de catre mafiotul Hrebenciuc la intelegere cu vanzatorii de iluzii din federatia sindicala SALROCA a lui Jianu D-tru de la EM Valcea. Daca aruncam o privire asupra conducerii SALROM si pe la sucursale ,nu putem sa nu observam ca la tot pasul te lovesti de sefi si directori fosti lideri din sindicatele SALROCA, si totul a culminat cu numirea prostului prin excelenta, dilimandrosul Bucur Aurel pe postul de mafiot sef al SALROM. Pacat ca sindicatele au inselat si vandut interesele legitime ale salariatilor din societate prin trocul mizerabil si rusinos pe care l-au facut cu Hrebenciuc. Sa tragem concluzia ca hotii si spagarii tupeisti si nesimtiti din SALROM au fost crescuti si formati, in special la sanul federatiei sindicale ? Nu am vazut nici o reactie de disociere a sindicatului de faptele penale savarsite la varful conducerii SALROM . RUSINICAAAAAAAAAAAAA.

 24. Daca tot a ajuns spagarul lichea Bucur Aurel la conducerea SALROM si-a adus si alcoolicul targului condamnatul pena,l cumatrul Goaga Daniel ia conducerea Salinei Targu ocna pentru a merge snur afacerile de familie cu firma fratelui lui Bucur Aurel SC Forest SRL Darmanesti, sau firma finei acestuia si fiica cumatrului Leca SC One Activ Security Onesti ,sau firma cumatrului Leca SC ELEX International Onesti . Deasemenea trebuiau facute lucrarile la vila lui Bucur Aurel de la Coada Lacului Uz si ridicata vila alcolistului Goaga Daniel din Gura Slanic. Oare cu ce materiale si cu ce constructori ? Sa aiba in atentie DNA toate cele semnalate si multe altele care se vor ivi in curand ,iar SALROM sa scape de acesti ticalosi care au capusat aceasta socitate. La puscarie cu lichelele, hotii si spagarii. din SALROM !

 25. O grupare de infractori din SALROM organizati si condusi de tembelul penal Bucur Aurel care trebuie trimisa la puscarie cat mai curand.

 26. S-a terminat si campania electorala si poporul a decis si noul presedinte al Romaniei .Nu mai poate afirma Bucur Aurel ca in cazul dosarului ,,Transferoviar” totul face parte din campania electorala a DNA, si ca atare asteptam ca DNA sa faca curatenie si sa destructureze grupul mafiot din SALROM condus de Bucur Aurel.
  LA PUSCARIEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 27. Maestrul Hrebenciuc care la propunerea lui Silochi a pus pe cei doi tembeli hoti si spagari Bucur Aurel si alcoolicul Goaga Daniel la conducerea SALROM si respectiv Salina Targu Ocna ,este putin ocupat pe la puscarie pentru ca a cam dat iama prin padurile de pe Valea Trotusului si a trecut o mita de 12000 ha de padure pe numele feciorului Andrei. Astfel ajungem sa facem apel la seful ierarhic de partid PSD d-nul DRAGOS BENEA sa retraga sprijinul politic si sa-i schimbe pe cei doi cumetri,unul mai tampit ca altul ,care au facut de rahat imaginea PSD-lui Bacau , SALROM si a Salinei Targu Ocna. Acesti indivizi au profitat de pozitiile manageriale oferite de partid si prin actiunile lor nu au urmarit decat afaceri oneroase pentru ei, neamurile lor si acolitii acestora ,in acest scop actionand chiar in stil mafiot, lucru care nu putea sa nu nasca nemultumiri in randul salariatilor si bineinteles nu putea sa nu atraga atentia DNA. Unde sa mai punem la socoteala si evenimentele de betii extreme in vazul salariatilor si a turistilor ale lui Goaga Daniel finalizate cu o coma alcoolica pe podeaua biroului in timpul programului de sevici. A venit timpul unei curatenii reale in partid. GANDURI BUNE!!!!!!!

 28. Dragos Benea de la PSD Bacau a preluat sub protectia sa pe toti hotii din judet pusi pe functii de conducere de catre Hrebenciuc . Cu mafiotii astia isi face fulul d-nul Benea. Altfel cum se explica ca nu vede si nu aude ce fac protejatii sai de la partid. Si-au luat-o-n freza la alegerile prezidentiale si nu s-au saturat d-nii PSD-sti pentru ca spagile sunt mult prea atractive pentru acesti ticalosi. Numai DNA ii mai poate opri pe acesti hoti. Parcurs nestingherit spre puscarie alaturi de Hrebenciuc.

 29. PSD Bacau , cu Silochi primar Targu Ocna, Serban primar la Slanic Moldova, Hrebenciuc si Benea, a reusit sa se faca de toata jena sustinand si numind infumurati ,dobitoci, hoti si spagari ca Bucur Aurel director general SALROM si cumatrul acestuia alcoolicul condamnat penal si inca director la Salina Targu Ocna, unitate de tot respectul pana sa fie adus acest clan mafiot la conducere. Ani de zile s-au chinuit mai marii PSD-lui Bacau sa puna mana pe societatea sarii care le scapase si din care nu se infruptasera pana la desfiintare asa cum au facut cu toata industria de pe platforma industriala Borzesti si toata Valea Trotusului. Pentru jefuirea SALROM nici nu se puteau gasi prostovani mai mari ca cei doi cumetri care sa teasa reteaua mafiota marca Hrebenciuc si mai nou pretinsa marca Benea. Are cu siguranta mult de treaba DNA-ul in a starpi mafia din SALROM si ai trimite pe toti hotii La Puscarieeeeee!!!!!!!!!!!!!!!

 30. Dragos Benea, Adi Serban, Silochi Stefan si Bucur Aurel sunt implicati toti in jaful din SALROM si din Salina Targu Ocna . LA PUSCARIEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 31. Cel mai mare ticalos din SALROM nu este altul decat borfasul JIANU DUMITRU liderul Federatiei Sindicale SALROCA care a mintit, inselat si vandut interesele legitime ale tuturor membrilor de sindicat din toate sucursalele si sediul central cand, la intelegere cu directorul Tanasie Marius mentorul sau de la EM Valcea, a facut pact cu diavolul Hrebenciuc pentru a fi numit director general la SALROM liderul de sindicat cu 15 oameni, sef de formatie peste12oameni(maistru) paranoicul mafiot BUCUR AUREL de la Salina Targu Ocna. Pentru a nu lasa nici o urma de indoiala in randul viceliderilor din SALROCA Jianu D-tru a organizat o intalnire cu Hrebenciuc la care a chemat si cativa vicelideri de la subunitati pentru a da greutate intelegerii. BUCUR AUREL , mafiotul marca Hrebenciuc, a avut grija sa-l multumeasca din plin pe Jianu D-tru , dar sa nu va inchipuiti ca a uitat cumva sa-l multumeasca si pe directorul Tanasie Marius care intre timp l-a convins si pe directorul MIHUT GEORGEL de la Ocna Dej sa faca plecaciuni ca semn de supunere si colaborare cu noul mafiot sef al SALROM. La Salina Slanic Prahova era director interimar Soare Liviu ( angajat si pus director peste noapte de catre directorul SEPRODI ZOLTAN pentru o spaga de 5000 EURO ), un mai vechi fost coleg de la Salina Targu Ocna al lui Bucur Aurel . La Salina Targu Ocna ,peste noapte, fara concurs si fara nici o experienta in domeniul exploatarii sarii ,a fost angajat cumatrul lui Bucur Aurel alcoolicul condamnat penal GOAGA DANIEL si pus director interimar ( fara respectarea prevederilor Statutului de Organizare si Functionare al SALROM ) desi la aceasta salina exista specialisti adevarati cu multi ani de experienta recunoscuta in toata societatea, dar care nu aveau merituoasele calitati de alcoolic , condamnat penal si cumatrul lui Bucur Aurel. La Salina Praid contolul era detinut cu mana forte de o alta lichea penala director Seprodi Zoltan care intre timp la solicitarea politica a UDMR a fost numit director general adjunct,si caruia nu ia fost greu sa se prinda in hora fratiei pentru ca la randul sau fusese coleg de sindicat cu Bucur Aurel. La Salina Cacica si la Salina Ocna Mures au fost schimbati rapid directoriii cu fosti lideri de sindicat agreati atat de Jianu D-tru cat si de Bucur Aurel. Nu trebuie uitat un alt director penal din sediul central si anume TORPENYI FRANCISC fost lider de sindicat la Salina Dej. Astfel reteaua mafiota a provenitilor din randul liderilor de sindicat pastoriti de Jianu D-tru s-a incheiat ,dar pentru a fi completa reteaua penalilor mafioti se inchide cu ,,PROFESORUL” VOICU ADRIAN care este veteranul incontestabil al mafiei din SALROM.
  Pana in prezent DNA a dat un semnal ca si-a atintit atentia si asupra jafului in stil mafiot din SALROM si l-a saltat pe Mihut Georgel de la Ocna Dej pentru mita primita si descoperita in ancheta ,,Transferoviar”. Se stie de implicarea spagarului sef Bucur Aurel prin luare de mita in acelasi dosar si asteptam continuarea anchetei. Consideram ca DNA va ancheta cat mai curand jaful de milioane multe de EURO pri contracte de livrare a sarii la export la preturi de 50% din preturile practicate pe piata interna. sa fie luate la puricat contractele centralizate cu dedicatie pentru achizitii materiale pentru productie, achizitii echipamente si utilaje, achizitii de lucrari si servicii,achizitii echipamente de lucru si protectie,achizitii de servicii medicale pentru tot personalul societatii la preturi care au in componenta si parandaratul consistent. Totul este controlat si vamuit. Daca are cineva curajul sa comenteze sau sa se opuna sistemului, este dat pe mana pitbulului consilier juridic BRAILEANU RADU CRISTIAN care este platit cu 11000 RON/luna, fara sporuri si prime,. si drept bonus Bucur ASurel ia permis sa lucreze de acasa si sa fie pontat fictiv zilnic timp de 3 luni. Acest jurist nu a reprezentat niciodata in instanta interesele reale ale societatii ci si-a negociat spaga si a reprezentat interesele celor cu care SALROM era in proces.(procesul fostului director general Nicolaescu Marcel care a cerut daune de 1 500 000 RON de la SALROM iar juristul Braileanu a pledat alaturi de avocatii lui Nicolaescu in favoarea acestuia) in Am prezentat succint reteaua mafiota a SALROM condusa si perfectionata de para-psihopatul Bucur Aurel campion la scuipat afise electorale marca Hrebenciuc si mai nou marca Ponta. Daca tot a inceput DNA sa faca curatenie, sper sa -i salte pe toti mafiotii ,hotii si spagarii din SALROM si la ,,OCNA” cu toti cei ce au jefuit fara rusine aceasta societate si si-au batut joc de demnitatea salinarilor.

  • 40% din angajatii centrali au indemnizatie de concediu medical: tocmai pentru a fi absenti si feriti de aceste personaje , nu inteleg de unii care s-au imbolnavit pe bune sunt atat de criticati( gen fostul avocat cu vasta experienta profesionala) si care s a operat tocmai din cauza stresului provocat de personajele sus mentionate.

   Face ti un sondaj sa vedeti cati se bucurau de sosirea lui aurelius…

 32. Daca transportul sarii cu cele doua vagoane a fost suportat de Transferoviar Grup, sarea a fost asigurata de directorul Tanasie Marius de la EM Valcea. Intrebarea fireasca este cum a facut director general al SALROM Bucur Aurel export de sare in nume propriu ? A facut Tanasie Marius un plocon mai marelui mafiot al SALROM constand in doua vagoane de sare ? De ce nu ? Ce conteaza 100 tone de sare pe langa milioanele de tone extrase anual de SALROM ? Lasand gluma deoparte trebuie sa mentionam ca o atentie de 100 tone de sare transportata in Serbia este un mizilic pe langa spagile consistente care se materializeaza in aceasta societate pentru a castiga bunavointa mafiotului Bucur Aurel si clicii lui de acoliti. Cum este posibil ca nimeni din Consiliul de Administratie , AGA , Ministerul Economiei (actionar 51% ) sau Fondul Proprietatea (actionar 49% ) sa na vada si sa nu ia nici o masura asupra acestei mafii care jefuieste aceasta societate de stat ? Jianu Mitica ,lidrul federatiei sindicale SALROCA si marioneta lui Tanasie Marius ,mai are tupeul sa apara in fata membrilor de sindicat pe care chipurile ii reprezinta in fata administratiei profund corupte ? Singura speranta ramane ca DNA sa se concentreze si sa lichideze aceasta adunatura de ticalosi care au confundat patrimoniul SALROM cu propria mosie si salariatii societatii cu proprii lor sclavi. Daca cititi atenti comentariul lui Valentin ajungeti la concluzia ca liderii de sindicat s-au transformat in mafiotii sistemului. Le doresc acestor nenorociti sa nu prinda sarbatorile de iarna in afara puscariei.

 33. In cadrul SALROM este d-na Camelia Fasie , o consiliera juridica de exceptie ,cu experienta de peste 20 de ani in sistemul sarii, care incearca sa tina piept acestui mafiot sef nr,1 Bucur Aurel si camarilei sale de nelegiuiti pusi pe jaf ca-n codru, umilit si calcat in picioare demnitatea celor ce au indrazneala sa li se opuna sau sa nu execute intocmai ordinele fara acoperire legala ale acestor ticalosi. Aceasta jurista a facut o plangere prezentand date concrete si anexe cu documente care dovedesc fara loc de tagada abuzurile instaurate in SALROM odata cu numirea la conducerea acestei societati a paranoicului Bucur Aurel . Toate aceste mizerii sunt acoperite prin juristul Braileanu Radu transformat in avocatul mafiei din SALROM. Plangerea facuta de catre jurista Camelia Fasie a fost inaintata catre Ministerul Economiei, Fondul Proprietatea, Consiliul de Administratie, AGA, Federatia sindicala SALROCA s.a. Desi aceasta sesizare este facuta de mai bine de doua luni , nici un organism cu raspundere din cele enumerate mai sus nu au avut curiozitatea de a dispune o verificare externa a celor sesizate si ca atare nu au dat nici un raspuns. Atat de putred este acest sistem de stat incat chiar nu mai intereseaza pe nimeni sa opreasca aceasta debandada organizata de acest mafiot Bucur Aurel ? Sau sunt manjiti cu totii si atunci asa se explica nepasarea de care au dat dovada cel putin pana acum ? Noroc cu cei de la DNA care mai fac sa tresara ,dar nu rea tare , acesti hoti, spagari si mizerabili mafioti din SALROM organizati de Bucur Aurel , omul lui Hrebencic si mai nou al lui Benea de la Bacau Oare cat vor mai continua nestingheriti acesti hoti din SALROM si cat va mai dura pana cineva sa opreasca acest jaf ? La Gherla cu toti acesti ticalosi !!!!!!!!.

 34. Incepand de miercuri s-au adunat toti mafiotii hotii si spagarii din SALROM in frunte cu NR.1 BUCUR AUREL, impreuna cu nevestele si amantele acestora, la o chiolhaneala de zile mari la hotel Danubius din Sovata, toata cheltuiala fiind suportata de societate in regim de delegatii si mese de protocol. Evenimentul se desfasoara sub umbrela unei asa zise analize de realizari si indicatori de exceptie pentru SALROM, acesti nemernici impaunandu-se cu realizarile muncii celor ce au ramas la sucursale sa munceasca pentru a se castiga suficient cat sa le suporte acestor mafioti cheltuielile cu sindrofiile organizate de acestia cu amantele lor. Pentru unii aceasta vacanta se va intinde pana sambata inclusiv, cand la EM Praid este organizata cu dedicatie Sfanta Varvara in avans pentru a se bucura si amaratii si pentru a se incheia chiolhaneala mafiotilor cu un festin de neuitat, totul pe banii societatii. Nu le ajunge cat au furat pe parcursul anului ? In dispretul tuturor salariatilor a DNA care le bate la usa si a intregii natii acesti Hoti aflati la butoanele SALROM nu se mai satura de bani, averi si chiolhaneli din jaful parca fara de sfarsit din SALROM. Cred ca am gresit si nu ne-am dat seama ca ei s-au adunat la Hotel Danubius din Sovata pentru a fi saltati mai usor de DNA si dusi acolo unde le este locul La Puscarieeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

 35. Sper ca in urmatoarea runda cei de la DNA sa fie mai bine inarmati cu probe si sa umfle toata mafia din SALROM in frunte cu HOTUL NR.1 Bucur Aurel. La Parnaie cu leprele din SALROM.

 36. Sper ca in urmatoarea runda cei de la DNA sa fie mai bine inarmati cu probe si sa umfle toata mafia din SALROM in frunte cu HOTUL NR.1 Bucur Aurel. La Parnaie cu leprele din SALROM.

 37. Societatea Nationala a Sarii Salrom, detinuta de Ministerul Economiei, a inregistrat in 2011 o cifra de afaceri de 66,1 milioane euro, in crestere cu 13,5% fata de 2010, rulajul fiind cel mai ridicat de la infiintare, a anuntat luni compania. Profitul brut al companiei s-a dublat in 2011, la 5,2 milioane euro.
  In 2011, Societatea Nationala a Sarii a extras peste 2,4 milioane tone de sare, cantitate record in ultimii cinci ani, din care 27% a fost destinata exportului.
  Cu toate că producția a scăzut, compania de stat Salrom a înregistrat în 2012 rezultate financiare în creștere. Societatea Națională a Sării a avut anul trecut un profit net de 20,78 milioane lei, de peste 15 ori mai mare față de cel din 2011, care se ridica la 1,36 milioane lei. Veniturile totale ale Salrom s-au majorat anul trecut cu 7,5%, până la 309,2 milioane lei. Aceste cifre s-ar explica, în principal, prin faptul că a crescut prețul sării livrate. Reprezentanții companiei spun însă că aceste rezultate ar fi fost și mai mari de atât, dacă și-ar fi recuperat datoriile de la Oltchim. Combinatul vâlcean trebuie să plătească Salrom creanțe de aproape 19 milioane de lei
  Societatea Naţională a Sării – SALROM este singurul producător autorizat de sare din România. Societate pe acţiuni (Ministerul Economiei – 51%, Fondul Proprietatea – 49%), SNS a obţinut în 2013 un profit de 38,7 milioane de lei, în creștere cu 86% faţă de anul 2012, iar cifra de afaceri s-a ridicat la 308,3 milioane de lei, în creștere cu 13% faţă de anul 2012, chiar în condiţiile unei pieţe în scădere.

 38. D-nul Adi (probabil ,,Profesorul” Voicu Adrian) ne prezinta o insiruire de cifre drept indicatori de performanta din ultimii ani ,uitand sa precizeze pe cine cad fiarele vechi din saline pentru ca nu s-au mai facut reparatii la utilaje si oamenii lucreaza fara asigurarea echipamentelor si a conditiilor de munca in deplina securitate. Despre investitii ce sa mai vobim ca acestea se fac numai pe contracte cu dedicatie cu firme care accepta sa dea mita solicitata de mafia din SALROM, iar noi lucram cu utilaje vechi unele cu peste 20 de ani de functionare. S-au facut venituri suplimentare de la an la an bazate pe cresterea preturilor de vanzare a produselor de sare pentru piata din Romania ( inclusiv pentru sarea vanduta la CNADNR pentru dezghetarea drumurilor ) ,ceea ce nu se poate spune despre marfa vanduta pe preturi preferentiale (la jumatate din pretul sarii vandute pe piata interna ) firmelor din Ungaria, Serbia, Slovacia . Mafia din SALROM a jefuit fara mila aceasta societate . DNA sa nu se opreasca la Mihut Georgel de la Ocna Dej si sa-i umfle pe toti –
  La Puscarieeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 39. Adi (daca vrei tu, pot fi Profesorul dar nu ai ghicit!)

  Adi (daca vrei tu pot fi Profesorul dar nu ai ghicit) 6 decembrie, 2014, 12:46
  Poate ca ar trebui sa intrebi minerii de la Dej cate utilaje noi s-au primit in ultimii 5 ani si ce s-a modernizat acolo si doar apoi sa vorbesti in numele tuturor! Si sa mai intrebi cat de des primesc echipament de lucru si ce calitate! Sa hulesti stand in fotoliu e usor, sa asiguri conditii decente de munca, sa asiguri salarii medii de peste 3000 lei ani la rand, sa creezi profit e putin mai greu…
  P.s..Cifrele de mai sus sunt exacte si reflecta realitatea.

  • Ar fi bine ca cei de la DNA sa-ti indeplineasca dorinta si sa verifice toate contractele de vanzare sare ( intern si mai ales export ), achizitie materiale ,utilaje si lucrari din ultimii cinci ani de la Ocna Dej si nu numai, si atunci ne lamurim cu totii de amploarea jafului din Ocna Dej si SALROM.

 40. Cel ce incearca sa manipuleze si sa ascunda adevarul din spatele cifrelor, cu siguranta ca sta in fotoliul invocat de Adi pentru un salar de 18000 lei RON/luna plus sporuri,indemnizatii,adaosuri si prime, in timp ce altii trag de fiarele vechi pentru salari de mizerie. Societatea Nationala a Sarii Salrom la care ai facut referire nu inseamna Ocna Dej ci toate cele 7 sucursale plus sediul central. Faptul ca s-au achizitionat cateva utilaje ( uita-te mai bine la preturile de achizitie ) la Ocna Dej nu inseamna ca s-a rezovat catusi de putin problema retehnologizarii societatii. Ar fi mai corect sa intrebi tu salariatii din Salrom daca sunt de acord cu jaful din spatele contractelor de achizitiilor si ale celor decu dedicatie de vanzare a sarii la export ,jaf adus cu adevarat pe culmile performantei de actuala conducere a societatii. D

 41. Mare jaf…daca Salrom a avut asa profit urias, unde a incaput atata jaf???? Vorbiti si voi ca oamenii ametiti…

  • Ti-am citit comentariile din DEJEANUL.ro cu ocazia arestarii la domiciliu a imbuibatului spagar director de la Ocna Dej si te anuntam ca ne-ai convins pe toti ca esti unul dintre pupincuristii hotului MIHUT GEORGEL. Simti cumva ca se strange latul DNA-lui si te sufoca ? La Gherla cu voi mafiotilor !

   • Da, ai ghicit! Ma tem! Ma tem ca o sa moara toti prostii si oare cu cine o sa stai de vorba?
    Nu te ajuta mintea sa intelegi lucrurile bune facute pentru angajati?? Si cele facute pentru societate??

    • Nu-ti fie teama ca nu vor muri cei multi si prosti, cum ii consideri tu, daca vor fi dusi la Gherla hotii si spagarii din Salina Ocna Dej si din SALROM pe care-i ridici tu in slavi. Faptul ca s-au facut si lucruri bune cu banii munciti de cei multi si prosti nu scuza cu nimic hotia si spaga unora ca Mihut Georgel care oricum castiga cat zece mineri la un loc.

     • Ahile, se pare ca vorbesti despre lucrui pe care nu le stii. Pacat ca faci publice date fara sa le cunosti. Nu exista nicio persoana in Salrom care sa aiba salariul nici macar jumatate din “cat zece mineri”!!!
      Hai sa fim responsabili si sa scriem doar ceea ce cunoastem. Sau esti platit sa otravesti cu barfe si minciuni?

 42. Daca Ahile s-a referit la castigul salarial brut (salar incadrare,sporuri,indemnizatii,adaosurisi prime ) nu a gresit mare lucru estimand castigul spagarului MIHUT GEORGEL cat castigul a zece mineri la un loc. Homer care vrea sa impresioneze prin cunostintele sale in materie de salarii din SALROM ar trebui sa stie ca salarul unui safer de la Bucuresti este mai mare decat salarul minerului de la saline si in unele cazuri echivaleaza cu salarul unui inginer sef de exploatare. Salarul mediu in sediul central SALROM este peste 7500 lei/luna,iar Mihut Georgel este platit de Bucuresti cu un brut de aprox. 300.000 lei/an iar unul ca Voicu Adrian ajunge la brut de peste 400 000 lei/an. Aceasta stare de fapt este bine cunoscuta de liderii de sindicat de la federatia SALROCA a lui Jianu Mitica. Cine are interesul sa nu se cunoasca adevarul ? Pentru cine este interesat sa dea o cautare -proba de sinceritate Muraru Gabriel – articol din 03 febr.2014 in Mesagerul de Neamt va constata ca pentru o perioada de vreo 10 luni,pana a plecat la o alta prada-Transelecrica-, Muraru Gabriel pentu jaful din SALROM cat a fost director general a mai fost rasplatit de mafiotul NR.1 al SALROM, BUCUR AUREL , cu umila suma de 230.000 lei/10luni. Sunt convins ca unora nu le place adevarul la vedere, dar ar trebui sa priceapa ca nu pot prosti pe toata lumea la infinit. Pacat ca liderii de sindicat in frunte cu manjitul JIANU MITICA se complac si dau dovada de cardasie cu hotii si spagarii din SALROM. RUSINICAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Un om echilibrat

   Coca…ai consumat inainte de a scrie exagerarile astea? Ar fi mai bine sa tii pentru tine castigul mediu brut al unui miner, pentru ca o sa ii injure oamenii muncii (cei care lucreaza la alte firme decat salinele) din Rm Valcea, Targu Ocna si Dej, adica oamenii care muncesc pentru 800 de lei pe luna!
   Tu crezi ca jianu Dumitru ar accepta ca altii sa primeasca atatia bani???? Ma refer la aia 300.000 lei, 400.000 lei etc mai ales ca ii iubeste NESPUS de mult pe Voicu si mihut! Sa fim seriosi!

   • Cat se poate de serios spun ca nu am consumat nimic nesanatos inainte de a scrie,iar in ceea ce priveste castigurile brute de 300 000-400 000 lei/an din SALROM din pacate este o realitate greu de acceptat de catre cei ce trag din greu la saiba pentru tonele de sare. Este bine cunoscuta in societate relatia speciala a lui JIANU D-TRU cu VOICU ADRIAN, si este adevarat ca nu acelasi lucru se poate spune de relatia lui cu spagarul arestat la domiciliu MIHUT GEORGEL , dar sa nu uitam ca cel ce imparte casul in SALROM este mafiotul NR.1 BUCUR AUREL cu care JIANU D-TRU are de asemenea o relatie speciala inca de la numirea la conducerea SALROM prin acord cu HREBENCIUC. Tu crezi ca pe JIANU D-TRU il mai intreaba cineva cum si cati bani sa primeasca in SALROM ??? Oare nu cumva este si el o piesa din angrenajul hotiei si a spagii din SALROM ??? A tipat cumva JIANU D-TRU de rusine si durere demascand mizeria si ciuma mafiota din SALROM si nu am auzit noi cumva ???

    • TOTAL DE ACORD cu faptul ca Dumitru Jianu este cel ce incearca sa traga sforile lasate din mana de Bucur. Si pentru ca Bucur nu lasa sfori importante din mana, lui Jianu nu ii ramane aproape nimic. De aia, inventeaza povesti SF!!! Si are cine sa puna botul la ele, ca sunt cativa catelusi cu minte putina care il aproba in toate. De fapt, i se mai impotriveste cineva?? Astia noi de la Dej nu au minte nici jumate cat aveau sindicalistii vechi! Cei de la Valcea sunt de-ai lui Jianu, Slanicul ce mai carcoteste, ca restul nu conteaza.
     Oare de ce s-au adunat acum toti sefii exact la Valcea? Pentru ca Valcea e cea mai buna sucursala? Ce sarbatoresc?
     Profesorul Voicu isi vede de treaba, indiferent de regim. Nu faace valuri, e lasat in pace, ca e pe locul 2-3.
     Dar Bucur si Jianu trebuie sa faca front comun ca sa ramana amandoi la putere! Unde ai m-ai vazut ca administratia sa fie asa de prietena cu sindicatul? Sa se laude si sa se pupe?

 43. S-au adunat sa imparta salariile pe decembrie: Valcea 400% (Jianu) Tg Ocna 350% (Bucur) Praid si Dej 150% -180% (ca lucra ca prostii….) Ocna Mures 100% (un lingau, Prundus) – desi merita minus 400%!!!, Slanic 100% (sa nu iasa scandal) si Cacica 100% (ca si gura lor trebe sa manance, suntem frati, nu???)
  Cine traieste bine???
  Aia care ling.
  Mama ei de lumeeeee…..

  • Bucur Aurel incearca sa-i multumeasca pe cei de la Targu Ocna si sa le distraga atentia de la aventurile cumatrului sau zburatorul Goaga Daniel care nu cu mult timp in urma a intrat in picaj , a cazut in cap de pe fotoliu si a intrat in coma alcoolica in biroul directorului. Este bine mersi de-a dreapta lui Bucur Aurel la intalnirea de la Valcea. A-ti priceput care este cheia succesului ? – un director de sucursala alcoolic si condamnat penal cazut in cap,dar cumatru cu mafiotul Bucur AUREL. Mai trebuie multumiti si cei de la Vlcea Jianu D-tru si Tanasie Marius care au facut intelegerea cu HREBENCIUC pentru a fi pus mafiotul NR.1 Bucur Aurel la conducerea SALROM. Si uite asa, Bucur Aurel si Jianu D-tru, le-o trage tuturor celorlalti pe fata,cu dispret si cu zambetul pe buze.

  • Vine vine toti sunt pe vine in fata masonilor acoperiti de vechea secu.. mama tuturor..

 44. Ma insel cumva sau la imparteala de la Valcea participa si liderii nostri de sindicat ?
  Nu este asta inca o dovada clara ca cei ce ne-au vandut interesele sunt chiar cei pe care i-am ales sa ne reprezinte ?
  Nu este clar ca cei ce conduc sistemul mafiot al hotilor si spagarilor din SALROM sunt Bucur Aurel (omul lui Hrebenciuc) si Jianu D-tru (omul lui Tanasie Marius, adevaratul negociator cu Hrebenciuc pentru numirea lui Bucur la conducerea SALROM) ?
  O luam in bot pe mana liderilor nostri de sindicat ?
  Oare ne meritam soarta ?

  • Daca Mihut ne-a cerut sa lucram 90% din timpul platit, ne-am revoltat! Dar am avut conditii de munca si el a avut cuvant, nu a promis orice doar ca sa fie popular. Nu ne-a placut.
   Acum e bine daca Torpenyi promite ca lasa pe toti in mina ( desi nu va fi posibil, ca trebe sa lucre cineva si afara!)? Si e bine ca nu o sa cheltuim tot fondul de salarii, ca se va da altor sucursale? Stiti voi care..,.alea scrise de Minerul.
   Si e bine ca sindicatul e mut??

 45. Vedeti ce se intampla la Salina Tg.Ocna A ajuns strigator la cer cu mafia din sistem!

  https://www.youtube.com/watch?v=8m6OswXBIdk
  si
  https://www.youtube.com/watch?v=wMdWLVxPp70

 46. Am scapat de psihopatul Bucur Aurel care a primit ce merita -un picior in cur si trimis acasa la Targu Ocna. Mi-e mila de cei de la Salina Targu Ocna dat in definitiv este prostul lor.

 47. Alesii nostri, liderii de sindicat in frunte cu JIANU D-TRU presedintele Federatiei SALROCA, s-au adunat la Bucuresti ca sa faca petitii catre Ministrul Economiei cu amenintari de GREVA GENERALA in cazul in care acesta ar indrazni sa-l numeasca pe Duca Alexandru director general SALROM. Acesti indivizi, care de multa vreme nu mai reprezinta interesele salinarilor, au consultat membrii de sindicat inainte de a face asemenea demersuri in numele lor? Probabil considera domniile lor ca salinarii sunt marionetele sau figurantii pe spatele carora ei, alesii nostri ,trebuie sa decida soarta tuturor fara a ne consulta. Isi aleg ei directorul general care le convine astfel incat sa nu le deranjeze cumva afacerile locale si magariile in care sunt combinati cu cei din conducerile sucursalelor. Nu va mai erijati, domnilor lideri de sindicate alesi, in vocile autorizate care trebuie sa decida soarta tuturor salariatilor din aceasta societate pentru ca nu ati primit acest drept din partea membrilor de sindicate pe care ii sfidati cu nerusinare si nu-i consultati atunci cand faceti astfel de gesturi. Asa ati procedat si cand v-ati intalnit cu HREBENCIUC si l-ati sprijinit pe cel mai mare dobitoc posibil BUCUR AUREL sa ajunga director general al SALROM si rezultatul dezastruos il cunoaste toata lumea. Spun dezastruos pentru cei multi si amarati din aceasta societate ca pentru voi ,domnilor lideri de sindicat in frunte cu mizerabilul JIANU D-TRU, a avut grija BUCUR AUREL sa va multumeasca de asa maniera incat ati uitat cine va ales si pe cine trebuie sa reprezentati. Voi nu v-ati adunat la Bucuresti pentru a reprezenta interesele membrilor vostri de sindicat ci ati plecat la drum cu mandate date de catre directorii de sucursale care tremura de teama tragerii la raspundere pentru hotiile fara numar si jaful din sucursale patronat pana acum de BUCUR AUREL care a lucrat mana in mana cu VOICU ADRIAN si JIANU D-TRU. In numele cui amenintati voi cu GREVA GENERALA? Nu o sa va urmeze nimeni TRADATORILOR. Cu ce obraz o sa va intoarceti voi in fata oamenilor pe care i-ati mintit cu nerusinare,oare pentru a cata oara?

 48. Daca l-a strans in pic mai tare de momite (coite) DNA-ul pe Mihut Georgel,ceea ce speram ca a facut-o, sa vedeti ce hoarda de hoti si infractori se va napusti pe la portile Gherlei. Numai cateva vorbe legate de exporturile de sare de la Dej,Valcea si Praid pe destinatiile din Ungaria si Serbia, exporturi care multi ani s-au facut pe preturi care nu acopereau cheltuielile de productie si erau la jumatate de pret fata de preturile practicate pe piata interna. Acest lucru se intampla in timp ce Combinatele noastre chimice se inchideau sau abia se mai tarau, iar dezghetarea drumurilor din Romania costa dublu sau triplu fata de cea din Ungaria. Datorita spagilor consistente toti directorii generali din ultimii 10 ani au pastrat sistemul de export,l-au perfectionat si l-au dus mai departe sub atenta directionare din partea ,,Profesorului” Voicu Adrian vesnicul partener al conducerilor de orice culoare politica. Alaturi de el au prosperat continuu sefi de sucursale ca Mihut Georgel,Torpeny Francisc, Seprodi Zoltan sau Tanasie Marius precum si ticalosul sef de federatie sindicala SALROCA Jianu D-tru cel care nu a precupetit nici un efort de a sustine continuu mafia hotilor din SALROM. Deasemenea ,poate s-a indurat Mihut Georgel si a vorbit cate ceva si de contractele alea de achiziti aducatoare de spagi considerabile pentu mafia din SALROM. Si-au promovat pe posturi de conducere la centru sau prin sucursale tot felul de indivizi care nu au nici in clin nici in maneca cu profesionalismul managerial dar sunt foarte buni executanti cand este vorba de hotii si spagi. S-au multumit sa dea mana cu mafioti politici, gen HREBENCIUC, si sa promoveze pe functile cele mai inalte de conducere din SALROM oameni fara nici o pregatire manageriala,ca Bucur Aurel, pata cea mai neagra din istoria acestei societati cu capital de stat. Si acum s-au apucat din nou sindicalistii lui Jianu sa se implice, cu amenintari de greva generala, in actul decizional de numire a noului director general facand presiuni asupra Ministrului Economiei. Este foarte clar care este scopul acestor indivizi si anume promovarea unuia care sa continue jaful in stil mafiot si sa asigure protectia hotilor din structurile de varf ale SALROM. Se simte de la o posta agitatia si disperarea acestor infractori care simt ca li se strange latul. ,,DE CE VA ESTE FRICA NU VETI SCAPA” si veti da socoteala pentru jefuirea fara mila a acestei societati in care trudesc cei 2000 de salariati cu frica de Dumnezeu si lege. Vrem sa simtim cu adevarat ca Ministerul Economiei isi protejeaza acest patrimoniu si trage la raspundere prin bratul legii pe totii hotii si mafiotii din SALROM.

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!