fbpx

Alin Tișe l-a dat în judecată pe Adrian Dohotaru pentru că l-a făcut gunoi pe Facebook

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, l-a chemat în judecată pe deputatul independent Adrian Dohotaru, cunoscut ecologist, ca urmare a unei postări pe Facebook a acestuia, în care a scris că ”Tișe e un gunoi”

La Judecătoria Cluj-Napoca a fost înregistrată o acțiune în constatare depusă de reclamantul Alin Păunel Tișe împotriva pârătului Adrian Octavian Dohotaru.

Acțiunea are ca obiect postarea din 26 februarie de pe contul de Facebook al deputatului Dohotaru, care suna în felul următor: ”Tișe e un gunoi mai negru la suflet și mai poluant decât depozitele neconforme de deșeuri din Pata Rât, pe care de un deceniu le tot închide. Locul lui e la groapa de gunoi a istoriei din 2020. Asta dacă noile partide au înțelepciunea din timp să se coalizeze împotriva finului lui Boc. Din păcate, sunt presiuni mari pe USR+ să se coalizeze cu PNL, ceea ce poate să facă din nou scăpate administrațiile PNL din Ardeal care nu performează. Și asta în ciuda scandalurilor care se țin lanț în jurul unor pseudo-lideri ținuți în brațe de Boc, ca Tișe, politicianul care și-a transformat casa din centru în zgârie nori”

Tișe solicită instanței să-l oblige pe Dohotaru să șteargă postarea, să prezinte scuze publice și să plătească daune morale de 50.000 de lei.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns