fbpx
Acasă » ȘTIRI » Adolescent decedat pe șantierul abandonat al proiectului Tower. A căzut din blocul unei firme în insolvență

Adolescent decedat pe șantierul abandonat al proiectului Tower. A căzut din blocul unei firme în insolvență

Un adolescent de 16 ani a decedat, ieri seară, după ce a căzut de la etajul 7 al unei clădiri de pe șantierul abandonat al proiectului Tower din Mănăștur.

Un tânăr de 16 ani, din Florești, a decedat după ce a căzut de la etajul 7 al clădirii Tower de pe strada Arinilor. Potrivit martorilor, adolescentul a căzut accidental și nu este primul copil care intră să se joace în blocul respectiv, nefinalizat și lăsat de izbeliște.

Pompieri de pe o autospecială de stins incendii cu modul de descarcerare, alături de un echipaj SMURD de terapie intensivă, s-au deplasat la fața locului și au efectuat manevrele de resuscitare. Din păcate, adolescentul a murit o jumătate de oră mai târziu, la spital.

Polițiștii au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări in rem pentru infracțiunea de ucidere din culpă. Surse din rândul anchetatorilor spun că atât imobilul, cât și gardul împrejmuitor sunt în stare avansată de degradare.

Blocul respectiv aparține societății Clark International SRL (fosta Tower SRL), aflat în insolvență din 2010 și administrată de firma de lichidare SMDA Mureș Insolvency SPRL. Am încercat să stăm de vorba cu șeful Mureș Insolvency, Todor-Soó Ignaţie, dar acesta ne-a spus că nu poate vorbi, fiind în întâlnire cu primarul din Gheorgheni.

Patronul Clark International, Mihai Chezan, este judecat la Tribunalul Cluj pentru înșelăciune și este arestat în Germania.

Clujust.ro a atras atenția în noiembrie 2017 asupra mizeriei din zonă și a faptului că șantierul are ”locatari”

Primii ”locatari” s-au mutat în Tower Park și au făcut o mizerie de nedescris

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina