fbpx
Acasă » ȘTIRI » Proprietarul unui magazin din Mănăștur, exasperat de minorii care ”se drogheaza, beau, se bat si distrug” VIDEO

Proprietarul unui magazin din Mănăștur, exasperat de minorii care ”se drogheaza, beau, se bat si distrug” VIDEO

Proprietarul unui magazin din Mănăștur este exasperat de minorii care se adună în fața magazinului și despre care spune că ”se drogheaza, beau, se bat si distrug proprietatea privată”. Acesta a postat pe Facebook imagini suprinse de camerele de supraveghere.

Andrei Suciu, proprietarul magazinului HPI Racing de pe Calea Florești, ce comercializează automodele cu care ar putea să se joace adolescenții în loc să se drogheze, a postat pe Facebook următoarele:

”Dragi parinti Clujeni, dupa luni de zile de probleme cauzate, va prezint o tanara noua generatie, lasata nesupravegheata de parinti si ca rezultat niste tineri de 10-15 ani care fumeaza, se drogheaza, beau, se bat si distrug proprietatea privata. In video, doar o parte din ocupatiile copiilor, sacii de gunoi, plini de sticle, cioburi, tigari, plicuri si mizerie sunt deja la gunoi. Daca sunteti parinte si locuiti in zona Manastur/Calvaria si va recunoasteti copilul, va asteptam sa incepem sa reparam ce au stricat ei. Va rog sa distribuiti, daca sunteti din Cluj.”

Dragi parinti Clujeni, dupa luni de zile de probleme cauzate, va prezint, o tanara noua generatie, lasata nesupravegheata de parinti si ca rezultat, niste tineri de 10-15 ani care fumeaza, se drogheaza, beau se bat si distrug proprietatea privata. In video, doar o parte din ocupatiile copiilor, sacii de gunoi, plini de sticle, cioburi, tigari, plicuri si mizerie sunt deja la gunoi. Daca sunteti parinte si locuiti in zona Manastur/Calvaria si va recunoasteti copilul, va asteptam sa incepem sa reparam ce au stricat ei.Va rog sa distribuiti, daca sunteti din Cluj.

Publicată de Andrei Suciu pe 11 Iunie 2018

La comentarii, Suciu spune: ”Filmarea este mai lunga, unii fac cu mana la camera. Zona de acces si terasele au fost impanzite de cioburi de sticle sparte si mizerii! De asemenea nu este prima data cand se drogheaza acolo. Ii avem filmati si in iarna, cand au incercat sa dea foc la usa de la intrare, dupa ce au fumat o tigara, probabil cu etnobotanice”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina