fbpx

Activități ale polițiștilor clujeni pentru copii de 1 iunie – Ziua Internațională a Copilului

Polițiștii clujeni au desfășurat activități preventive pentru copii de 1 iunie – Ziua Internațională a Copilului.

Polițiștii clujeni le-au fost alături copiilor de Ziua Internațională a Copilului, prin participarea la activitățile organizate cu această ocazie.

La Cluj-Napoca, polițiștii Serviciului Rutier Cluj, au participat la un concurs de biciclete, organizat în parcarea unui centru comercial din comuna Florești. Copiii participanți au putut afla despre ce înseamnă mersul pe bicicletă în siguranță, participând la un concurs de biciclete în care accentul a fost pus pe îndemânare, pe conducerea preventivă și pe respectarea regulilor de circulație. Toți participanții au fost răsplătiți cu premii de către organizatori.

La Câmpia Turzii, polițiștii au fost prezenți alături de cei mici la acticvitățile organizate în cadrul Orășelului Copiilor.

În cadrul activităților organizate pentru cei mici în cadrul Orășelului Copiilor, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au pregătit pentru cei mici, activități de prezentare a tehnicii din dotarea polițiștilor, de la cei de la poliția rutieră, la criminaliști sau ”mascații” Serviciului de Acțiuni Speciale Cluj.

Au fost prezentări de tehnică din dotarea polițiștilor rutieri, tehnică din dotarea polițiștilor criminaliști, tehnică din dotarea trupelor speciale ale poliției. Polițiștii Serviciului de Acțiuni Speciale au făcut o demonstrație de intervenție în forță simulând luarea de ostateci, spre deliciul asistenței. 

La Turda, polițiștii le-au fost alături copiilor de ziua lor, prin prezentarea tehnicii din dotare și  discuții cu caracter preventiv.

Și polițiștii turdeni au fost alături de cei mici cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Copiii au putut admira și cerceta îndeaproape tehnica din dotarea polițiștilor, au luat cu asalt autoturismele din dotarea polițiștilor rutieri și au primit sfaturi despre siguranță de la polițiști.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina