fbpx

ACI Cluj a trecut la dezvoltare imobiliară: Apartamente și spații comerciale în ACI Residence

ACI Cluj SA, societate cu peste 65 de ani de experiență în antreprenoriat general de construcții, a trecut la dezvoltare imobiliară, fiind investitor și constructor al proiectului ACI Residence pe Calea Turzii din Cluj-Napoca. Astfel, compania și-a extins activitatea cu vânzarea de apartamente și spații comerciale.

Ansamblul imobiliar este alcătuit din 3 blocuri cu regimul de inaltime D+P+3E+4-7ER si se gaseste in ​Cluj-Napoca ​pe Str. Calea Turzii, la Nr. 188.  Accesul se face din Strada Nicolae Steinhardt. ACI Residence cuprinde apartamente cu 1 si 2 camere si spatii comerciale ce pot fi utilizate fie ca birouri, fie in scop comercial.

”Conceptul apartamentelor se invarte in jurul elegantei, confortului si luminozitatii, reteta perfecta pentru o ambianta relaxanta si sofisticata in acelasi timp, ceea ce face din ACI Residence alegerea perfecta pentru lifestyle-ul tau.

La ACI Residence va oferim o paleta variata de apartamente si spatii comerciale, astfel incat sa raspundem cat mai bine cerintelor dumneavoastra.
Apartamentele oferite sunt eligibile a fi achizitionate prin programul Prima Casa.”, a precizat dezvoltatorul în prezentarea proiectului.

ACI Residence însemană trei clădiri, 158 de apartamente cu 1 și 2 camere, 14 spații comerciale și 179 de parcări.

”Scopul nostru este acela de a va oferi apartamente luminoase si primitoare si spatii comerciale versatile, pentru afacerile dumneavoastra.”, mai spun reprezentantii ACI Cluj. Mai jos aveți o prezentare grafică a proiectului.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/aciresidence/videos/966149833524884/” width=”600″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

ACI CLUJ SA este dezvoltatorul investitiei, o companie cu peste 65 de ani de experienta in antreprenoriat general de constructii, care executa lucrari la cheie atat in Romania, cat si in strainatate in tari precum Germania sau Arabia Saudita.

ACI Cluj a construit blocuri de locuințe, hale industriale, fabrici, supermarketuri și stadioane (Cluj Arena și noile arene din Craiova și Târgu Jiu)

Lucrările la ACI Residence avansează în ritm alert.

Mai multe detalii despre proiect AICI

Comments

comentarii

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat, joi, că săptămâna viitoare va avea loc semnarea contractului de execuție privind modernizarea Parcului Feroviarilor. „Un proiect extraordinar de important”, spune edilul.... Citește mai mult
Târgul de la Negreni care trebuia să aibă loc în perioada 7-10 octombrie a fost anulat. Deși rata de incidență COVID-19 este 0 în acest moment, rata de vaccinare este una scăzută, fapt care a dus la anularea evenimentului.... Citește mai mult
O femeie nevăzătoare din Cluj-Napoca a fost victima gropilor slab semnalizate din Cluj-Napoca și s-a ales cu o fractură de gleznă.... Citește mai mult
CFR Cluj a fost învinsă cu 1-0 de Jablonec, în primul meci disputat în grupele Conference League.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!