fbpx
Acasă » ȘTIRI » Accident pe Autostrada Transilvania din cauza ceții. Patru mașini implicate

Accident pe Autostrada Transilvania din cauza ceții. Patru mașini implicate

Un accident rutier a avut loc pe A3 (Autostada Transilvania) la ora 8.40, pe tronsonul Gilau-Turda la kilometru 10. Patru mașini au fost implicate, rezultând trei victime.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanței pe fondul condițiilor de ceață cu vizibilitate sub 100 m.

O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au fost alertate. ”Pompierii sosiți de urgență la locul evenimentului au găsit patru autovehicule avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Două femei de 57 și 45 de ani și o fetiță de 10 ani au primit primul ajutor și asistență medicală de la echipajele SAJ și SMURD. Au fost constatate afecțiuni ușoare, toate persoanele consultate erau conștiente și cooperante. Ele sunt transportate în aceste momente la spital pentru investigații suplimentare. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat persoanelor implicate în accident și au asigurat siguranța salvatorilor pe timpul intervenției.”, au precizat reprezentanții ISU Cluj.

Circulația a fost blocată un timp după accident.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina