fbpx

Ziar de Cluj si Clujust, parteneriat editorial in folosul clujenilor

Ziar de Cluj si Clujust.ro, doua produse media importante ale Clujului, au decis sa-si dea mana intr-un parteneriat editorial care sa contribuie la imbunatatirea experientei cititorilor clujeni, dar si la ridicarea nivelului de educatie al cetatenilor in ceea ce priveste lumea Justitiei.

ZiardeCluj.ro a cumpărat dreptul exclusiv de a prelua articole în întregime de pe Clujust.ro, pe teritoriul județului Cluj. Restul publicațiilor pot prelua în continuare doar un fragment de 300 de semne, cu link de continuare.

In urmatoarele sase luni Ziar de Cluj va prelua, in exclusivitate si fara limita de semne, cu citarea sursei, analizele si anchetele, interviurile si relatarile portalului de justite Clujust. 

Dupa parteneriatul cu CjSport.ro ma bucur sa anunt aceasta noua intelegere cu Clujust, un produs media foarte interesant ce s-a consolidat foarte mult in ultimul an prin munca si ambitia jurnalistului Alin Golban. Preluarea se face, in premiera, contra unei anumite sume de bani, caci articolele de calitate trebuie pretuite.  Dorim sa expunem lumea justitiei clujene reflectate de Clujust intr-o platforma mai larga, asa cum o are Ziar de Cluj, dar fara a dilua importanta nisei pe care Clujust a cucerit-o fara indoiala. Este un efort pe care Ziar de Cluj il face pentru cititorii sai din dorinta de arata publicului larg ce lucruri se intampla in lumea justitiei si cat de importanta este aceasta putere in stat, iar invers, avocati, procurori, judecatori sa inteleaga ca vom spori interesul pentru munca domniilor lor si pentru cauzele aflate in instante. Consider ca este un pas valorors pentru societatea clujeana acest parteneriat”, a declarat Liviu Alexa, director Ziar de Cluj.

”Ma bucur ca patronul unui ziar generalist online din Cluj apreciaza conținutul de calitate de pe Clujust.ro și este dispus sa plateasca pentru a beneficia de o parte din el si a-l oferi cititorilor sai. Trebuie sa dispara conceptia ca totul e gratis pe internet si ca putem prelua orice și oricat. De asemenea, sper ca pe viitor cititorii sa inteleaga ca presa de calitate se face cu munca grea, care trebuie sustinuta financiar, motiv pentru care unul dintre cele mai vechi ziare din Romania, Evenimentul Zilei, a lansat recent varianta premium, contra cost, iar in tari mai dezvoltate ziarele online nu se citesc pe gratis. Nu ma gandesc la sume mari în Romania, dar abonamente de cativa lei pe luna se pot face”, spune Alin Golban, fondatorul Clujust.ro.

Infiintat in primăvara lui 2014, portalul Clujust.ro s-a remarcat prin dezvaluirile si analizele facute cu si despre avocații și magistratii clujeni, aducand la lumina schimbari legislative, motivari, precum si cazuri de pe rolul instantelor mai putin cunoscute publicului larg.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns