fbpx

VIDEO Traversare total neregulamentară, pieton lovit pe DN1 Florești. Priviți și luați aminte: Așa NU!

O tânără a fost lovită de mașină, astăzi, pe DN1, pe raza localității Florești. Camera video de pe bordul unui autoturism a surprins modul total neregulamentar (aproape sinucigaș) în care aceasta a traversat strada.

Accidentul rutier s-a produs, astăzi, 8 iunie, în jurul orei 13.20, pe DN1 E 60, în localitatea Florești, pe direcția către Cluj-Napoca.

O tânără de 23 de ani, s-a angajat în traversarea străzii cu două benzi pe sens, în fugă si fără să se asigure, prin mijlocul unei intersecții, prin loc nemarcat. Tânăra s-a lovit de partea laterală stânga a unui autoturism condus de o femeie de 29 de de ani, ce tocmai plecase de la semaforul care s-a făcut verde pentru mașini. Culmea, trecerea de pietoni semaforizată era la circa 20 de metri depărtare.

In urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportată la UPU 1 Cluj-Napoca. Nici șoferița și nici tânăra lovită nu consumaseră alcool.

Filmarea cu accidentul, deși este dură, trebuie urmărită și ținută minte pentru a nu face greșeala pietonului.

”Știu ca este șocanta filmarea, dar vreau ca de acum încolo, înainte sa traversați strada aiurea sa va ganditi la filmulețul asta !! (Trecerea de pietoni semaforizata este la 25 m de locul impactului)”, a scris pe grupul de Facebook ”Info Trafic Jud. Cluj” Ionuț Mărginean, cel care a postat fișierul video și l-a pus la dispoziția Clujust.ro

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina