fbpx

Vicol despre violatorii de copii: ”Acești monștri în bocanci ar trebui să stea 10 vieți în spatele gratiilor”

Deputata Laura Vicol, de profesie avocat, anunță într-o postare dură o inițiativă legislativă prin care să înăsprească pedepsele pentru violatorii de copii.

”În luna iunie am înregistrat o inițiativă legislativă, împreună cu o mână de colegi care au avut încredere ca în mod rapid vom îndrepta o nedreptate. Pentru cine nu știe, traseul parlamentar este unul sinuos – sunt luni și câteodată ani până când un proiect devine lege. Dar când vrei să muți munții din loc, totul este posibil.

De fiecare dată un părinte plange cu lacrimi de sânge când unui copil i se zdrobește cu bocancul lumea pe care ar trebui să o vadă altfel. Nu dramatizez deloc și orice cuvânt care ar putea descrie în cel mai oribil mod violul mi s-ar părea lipsit de conținut.

Acești monștri în bocanci ar trebui să stea 10 vieți în spatele gratiilor, fără dreptul de a mai simți vreodată gustul libertății.

Un prim pas îl vom face săptămâna viitoare, în Comisia Juridică a Camerei Deputaților.

Revin cu detalii. ”, a scris Laura Vicol.

Comments

comentarii

Naţionala de fotbal a României a învins Andorra cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Estadi Nacional din Andorra la Vella, la debutul său în Grupa I a preliminariilor EURO 2024.... Citește mai mult
Trei persoane au fost rănite, printre care și un copil de 4 ani, într-un accident care a avut loc sâmbătă în apropiere de Câmpenești.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!