fbpx

Vicol despre violatorii de copii: ”Acești monștri în bocanci ar trebui să stea 10 vieți în spatele gratiilor”

Deputata Laura Vicol, de profesie avocat, anunță într-o postare dură o inițiativă legislativă prin care să înăsprească pedepsele pentru violatorii de copii.

”În luna iunie am înregistrat o inițiativă legislativă, împreună cu o mână de colegi care au avut încredere ca în mod rapid vom îndrepta o nedreptate. Pentru cine nu știe, traseul parlamentar este unul sinuos – sunt luni și câteodată ani până când un proiect devine lege. Dar când vrei să muți munții din loc, totul este posibil.

De fiecare dată un părinte plange cu lacrimi de sânge când unui copil i se zdrobește cu bocancul lumea pe care ar trebui să o vadă altfel. Nu dramatizez deloc și orice cuvânt care ar putea descrie în cel mai oribil mod violul mi s-ar părea lipsit de conținut.

Acești monștri în bocanci ar trebui să stea 10 vieți în spatele gratiilor, fără dreptul de a mai simți vreodată gustul libertății.

Un prim pas îl vom face săptămâna viitoare, în Comisia Juridică a Camerei Deputaților.

Revin cu detalii. ”, a scris Laura Vicol.

Comments

comentarii

La Cluj-Napoca a avut loc un fenomen atmosferic interesant - inversiunea termică. Astfel, am putut să vedem cum aerul rece coboară mai aproape de pământ.... Citește mai mult
Piața Avram Iancu se „îmbracă” în haine de sărbătoare. Pregătirile pentru 1 Decembrie, Ziua Națională a României, sunt în toi.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!