Acasă » ȘTIRI » Un șofer ”turbat” a fugit de poliție din Jucu până pe străzile din Cluj-Napoca, unde a produs accident cu victime

Un șofer ”turbat” a fugit de poliție din Jucu până pe străzile din Cluj-Napoca, unde a produs accident cu victime

Un tânăr de 24 de ani, fără permis și băut, s-a crezut în filme. A depășit neregulamentar în Jucu, nu a oprit la semnalele polițiștilor, a fugit până în Cluj-Napoca, unde a lovit o mașină și a fugit mai departe până când a fost prins de poliție în cartierul Mărăști.

Pe raza comunei Jucu, un echipaj rutier din cadrul Politiei municipiului Gherla a facut semnal de oprire unui sofer care efectuase o depasire neregulamentara. Soferul nu a oprit si a demarat in tromba. Echipajul a pornit in urmarirea acestuia.

Mașina lovită de șoferul care fugea de poliție

Soferul a ajuns pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar la intersectia strazilor Bucuresti cu Gorunului a provocat un accident rutier cu trei victime, din care doi copii.

Ulterior impactului, șoferul ”turbat” si-a continuat deplasarea, a ajuns pe strada Gheorghe Lazăr, unde a abandonat autoturismul. S-a dat jos si a luat-o la fuga. Polițiștii au reusit să-l prindă si să-l imobilizeze pe strada Paris.

Fugarul are 24 de ani, este din comuna Petru Rares, localitatea Reteag, nu are permis de conducere si avea o alcoolemie de peste 0,20 mg/ l alcool pur in aerul expirat.

Momentul prinderii

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/192a5f02-8f66-44e4-8c74-5c5dbae70e9c” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Comments

comentarii

Lasă un răspuns