fbpx

Un șofer beat a intrat cu mașina într-un tramvai în Mănăștur

Un șofer beat a intrat cu mașina într-un tramvai, în această seară, în cartierul clujean Mănăștur. Circulația tramvaielor a fost blocată circa 45 de minute.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Cluj, un barbat de 52 ani din Cluj-Napoca, in timp ce conducea un autoturism pe sub podul Calvaria dinspre Calea Manastur inspre Calea Floresti, ajungand la intersectia cu breteaua ce face legatura cu strada Plopilor, nu a respectat semnificatia indicatoarelor rutiere și a intrat in coliziune cu un tramvai.

Nicio persoana nu a suferit leziuni, Conducătorul auto vinovat avea o alcoolemie de 0.90 mg/l în aerul expirat. Amintim că se face dosar penal la 0.40.

Deși mașina avea însemne de taxi, șoferul nu isi desfasura activitatea de taximetrist in acel moment, fiind fără cupolă.

Circulatia tramvaielor a fost blocata in zona aproximativ 45 min. O roată de la tramvaiul implicat în accident a fost sarita de pe sine și a durat pâjă s-a reusit repozitionarea ei si reluarea traficului.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina