fbpx
Tribunalul Cluj

Un procuror șef din DNA a dat în judecată 2 televiziuni, 3 publicații, jurnaliști și un avocat la Tribunalul Cluj

Procurorul șef DNA Constanța, Andrei Bodean, a dat în judecată a dat în judecată două televiziuni (Antena 3 și TV Neptun), trei publicații (Evz.ro, stiripesurse.ro și gazetadecluj.ro) și mai mulți jurnaliști, între care Mihai Gâdea și Mirel Curea. Dosarul a fost înregistrat în 28 februarie la Tribunalul Cluj, a anunțat g4media.ro

Evz.ro a publicat o serie de articole cu acuzații grave la adresa magistratului, preluate ce celelalte publicații și televiziuni. TV Neptun a fost fondată de Radu Mazăre, Nicușor Constantinescu și Sorin Strutinsky, aceștia fiind trimiși în judecată de procurorul Andrei Bodean.

Despre procurori s-a scris că a arestat un avocat din Constanța doar pentru că soția acestuia i-ar fi respins avansurile sexuale lui Bodean.

Alături de firme au fost dați în judecată mai mulți jurnaliști, între care Simona Ionescu, Mirel Curea, Mihai Gâdea, Roland Cătălin Pena, Gabriela Bădilă, Liviu Man, dar și avocatul Sorin Calaigii.

Dosarul civil are ca obiect ”acțiune în răspundere delictuală.”

În 8 martie, s-a admis declaratia de abtinere formulata de judecătorul Florin Catalin Jacota. Dosarul nu are încă fixat termen de judecată.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina