Acasă » ȘTIRI » Un polonez venit în Cluj pentru Untold a fost tâlhărit pe Cetățuie

Un polonez venit în Cluj pentru Untold a fost tâlhărit pe Cetățuie

Un polonez venit în Cluj pentru festivalul Untold a fost tâlhărit pe Cetățuie de trei tineri. Aceștia au fost prinși ulterior de polițiști și reținuți.

”Azi, în jurul orei 08:00, un cetățean polonez a sesizat faptul că a fost victima unei tâlhării în Parcul Cetățuia, din Cluj-Napoca.
Conform acestuia, trei tineri l-ar fi amenințat cu un cuțit, sustrăgându-i telefonul mobil și bani.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secțiile 1, 5 și Biroul Investigații Criminale – s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea investigațiilor.

La circa 50 de minute de la sesizare, polițiștii au identificat trei tineri bănuiți de comiterea faptei, tineri cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, care locuiesc în Cluj-Napoca. Aceștia au fost conduși la unitatea de poliție pentru continuarea cercetărilor.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Surse din Poliția Cluj spun că persoana vatamată a venit la festival, insă are cazare doar de mâine, motiv pentru care a dormit o noapte în sacul de dormit în zona Cetatuie, unde a fost tâlhărit

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiștii Biroului Investigații Criminale, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de circa 90%. Cei în cauză urmează a fi prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina