fbpx

Un judecător reclamă mizeria lăsată de fumători pe holul Judecătoriei Cluj-Napoca

Un judecător ne-a reclamat că nu mai suportă fumul de țigară și mizeria lăsată de fumători pe holul de la parterul Judecătoriei Cluj-Napoca, pe unde trece zi de zi spre birou.

tigari si pahare pe hol tribunal clujUn judecător căruia nu-i devăluim identitatea ne-a trimis poza atașată articolului, realizată în 10 februarie pe holul de la parterul corpului din Palatul de Justiție în care funcționează Judecătoria Cluj-Napoca. Pervazul din imagine este aproape de garderoba avocaților și de curtea interioară în care este permis fumatul. În rest, pe holurile Palatului de justiție, fumatul este interzis, însă mulți încalcă regula, unii în robă de avocat. Poate legea antifumat îi va potoli.

”Am văzut avocați în robă care fumează acolo, dar și alți oameni. Eu pe acolo merg în fiecare zi în drum spre scările care duc sus la noi la birouri. Mă rupe fumul lor. Intră o gramadă de colegi pe ușa aia.Tot pe acolo trec și justițiabilii care merg la registratura și arhiva Judecătoriei.  Nu le e jenă deloc la cei care fumează și lasă chiștoace și pahare de cafea. O să pun eu un afiș cu fumatul interzis”, ne-a mărturisit revoltat magistratul.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina