fbpx

Un jandarm fals a fost prins de unul adevărat in centrul Clujului

Un tanar care se dadea jandarm, legitima oameni si le cerea bani a fost prins fe un jandarm adevarat, aflat in timpul liber.

Bărbatul purta îmbrăcăminte asemănătoare ţinutei specifice jandarmeriei: jachetă bleumarin, vestă neagră inscripţionată, de care era ataşată o lanternă, centură, bocanci militari şi o şapcă neagră cu emblema României. Avea asupra sa şi un telefon mobil la vedere, de care erau conectate câteva fire.

“Existau înregistrate plângeri din partea unor cetăţeni cu privire la un bărbat având vârsta de aproximativ 30 de ani care susţinea că ar fi jandarm. Acesta îi legitima, după care le pretindea sume de bani.

Plutonier major Bogdan Păun din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, aflat în timpul liber, pe o stradă din centrul municipiului Cluj-Napoca, l-a observat pe bărbatul care corespundea semnalmentelor unei persoane despre care se cunoştea că folosea o identitate falsă, pretinzându-se jandarm.

Jandarmul a pornit în urmărirea acestuia, l-a abordat, după care s-a legitimat, spunându-i că ar părea suspect. Consecutiv, a luat legătura cu dispeceratul unităţii, în vederea trimiterii unui echipaj.“, au precizat reprezentantij Jandarmeriei Cluj.

După sosirea echipajului, falsul jandarm a fost condus la Secţia 1 Poliţie Cluj-Napoca pentru continuarea cercetărilor.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns