Acasă » ȘTIRI » Un inculpat cunoscut din Cluj nu a mers la proces pentru că stă la o mănăstire pe perioada postului

Un inculpat cunoscut din Cluj nu a mers la proces pentru că stă la o mănăstire pe perioada postului

Un inculpat cunoscut din Cluj, fost politician și președinte de Consiliu Județean, nu a mers la termenul de judecată de astăzi din procesul în care este pus sub acuzare pentru că stă la o mănăstire pe perioada postului Crăciunului.

Instanța judecătoriei Cluj-Napoca a judecat al doilea termen în procesul în care fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, este acuzat că a folosit o diplomă de licență în drept falsă, emisă de Universitatea ”Spiru Haret”.

Seplecan nu s-a prezentat la instanță, fiind la mănăstirea din localitatea Tăuți, județul Cluj.  ”Am anunțat instanța că sunt la mănăstire pe perioada postului. Am avocat care mă reprezintă. Am fost la primul termen de judecată și am spus că mă folosesc de dreptul la tăcere. Voi da declarație prin martie.”, a spus Mihai Seplecan pentru Clujust.ro.

La primul termen din 6 noiembrie, instanța a acordat un nou termen de judecată în vederea audierii martorilor Micle Dorica, Coman Diana şi Popa Maria. ”Proorogă administrarea probei testimoniale cu ceilalţi martori şi cu reprezentanţii legali ai persoanelor vătămate până după audierea celor 3 martori. Emite o adresă către SSH Hidorserv cu solicitarea de a comunica datele personale ale numitei Chiorean Raluca de pe contractul de muncă în vederea citării acesteia pentru un termen de judecată următor. Emite o adresă către Primăria Beliş cu solicitarea de a comunica datele personale ale numitului Viorel Crainic – fostul primar al Comunei Beliş, respectiv adresa actuală de domiciliu a acestuia, în vederea citării acestuia pentru un termen de judecată următor. Dispune verificarea adresei actuale de domiciliu a martorei Chiorean Raluca în BEPABD, în baza informaţiilor care vor fi furnizate de SSH Hidorserv.”, a precizat instanța la primul termen.

Mihai Seplecan este cunoscut deja pentru pelerinajele în Israel și la Muntele Athos.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns