fbpx

Un hoț din locuințe a evadat din arestul IPJ Cluj cu chei potrivite

In cursul zilei de 14 august, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din judetul Covasna, a evadat din centrul de reţinere şi arestare preventivă al IPJ Cluj.

Bărbatul se afla în stare de arest preventiv pentru furturi din locuinţă. Politistii clujeni s-au mobilizat si acţionează in sistem integrat cu politistii din celelalte judeţe pentru depistarea acestuia.

În paralel, pe plan intern a fost demarată o anchetă pentru stabilirea exactă a condiţiilor în care bărbatul a părăsit centrul de reţinere.

Semnalmente: înălţime 1,75 m, păr negru, ochi căprui, la data plecării purta un tricou de culoare închisă şi blugi.

Cetăţenii care pot furniza informaţii despre persoana în cauză sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Evadat

Comments

comentarii

Arsurile la stomac sunt o formă de indigestie care apare atunci când acidul gastric se întoarce în esofag, tubul care leagă stomacul de gât. Oamenii pot să se refere la arsuri la stomac și ca reflux acid, iar boala de reflux gastroesofagian este rezultatul arsurilor la stomac frecvente și neplăcute.... Citește mai mult
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT într-un dosar de corupție cu zeci de inculpați. Primarul acuză faptul că trimiterea sa în judecată are loc chiar în momentul depunerii candidaturilor.... Citește mai mult

Lasă un răspuns