Acasă » ȘTIRI » Un hoț de mașini l-a rănit pe un polițist din Cluj în timpul imobilizării

Un hoț de mașini l-a rănit pe un polițist din Cluj în timpul imobilizării

Un hoț de mașini a devenit agresiv când a fost oprit de poliție și l-a rănit pe un polițist din Cluj în timpul imobilizării.

Polițiștii au observat în trafic prin din Cluj-Napoca, în noaptea de 5 spre 6 august o mașină care fusese declarată furată cu o zi înainte și au blocat-o în trafic pe strada I.P. Voitești.

”La data de 6 august a.c., în jurul orei 01:30, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Cluj-Napoca au identificat în trafic un autoturism care era dat în urmărire şi semnalat ca fiind furat din data de 5 august a.c., din municipiul Cluj-Napoca.

După blocarea în trafic a autoturismului, poliţiştii l-au identificat pe bărbatul aflat la volan, stabilind că este vorba despre un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Cluj-Napoca. Acesta ar fi devenit agresiv cu polițiștii, provocându-i unuia dintre ei o rană la braţ în timpul imobilizării.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Tânărul a fost reținut de către procurori, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, conducere fără permis, și ultraj.

La data de 7 august, inculpatul a fost prezentat Judecătoriei Cluj-Napoca pentru dispunerea unei măsuri preventive, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns