fbpx

Un bărbat și o femeie au fost reținuți și au dosar penal pentru scene fierbinți într-o sală de jocuri

Un bărbat și o femeie, ambii de 33 de ani, au fost reţinuţi de poliţiști după ce s-au dezbrăcat parţial şi au făcut sex în incinta unei săli de jocuri de noroc din Piteşti, de față cu alte persoane. O filmare cu cei doi a fost făcută publică de ZiarulArgeșul.ro.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri după scenele fierbinți din timpul unei petreceri care a avut loc într-o sală de jocuri.

Imaginile au fost filmate la sfârşitul lunii februarie, într-o sală de jocuri din Piteşti, iar poliţiştii argeșeni s-au autosesizat, după ce clipul a fost difuzat pe rețelele sociale.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti i-au identificat pe cei doi protagonişti, un bărbat de 33 de ani din Coloneşti (Olt) şi o femeie, tot de 33 de ani, din Piteşti.  La data de 14 martie, după administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

“Verificările continuă, pentru stabilirea răspunderii persoanei juridice și sancționarea acesteia. De asemenea, documente în cauză, vor fi comunicate instituțiilor abilitate, în vederea dispunerii măsurilor în consecință privind activitatea societății în incinta căreia s-a petrecut evenimentul”, au anunțat reprezentanții IPJ Argeș.

Comments

comentarii

Îmbătrânirea populației României dă motive de îngrijorare economiștilor. VEZI care este vârsta medie a Clujului.... Citește mai mult
Gospodinele pot pune pe masa de Rusalii fructe și legume proaspete. Piața volantă din centrul Clujului are program prelungit astăzi, până la 17:30.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!